Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a reyting tokadı attı!

Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a reyting tokadı attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları 5 sezondur zirvede yer almanın keyfini süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine çok güçlü bir rakip geldi. Geçen hafta 6. sezona başlayan atv dizisinin reytinglerde TRT1’deki Masumlar Apartmanı’nın bir hayli gerisinde kalması şaşkınlık yaşatmıştı.

Oktay Kaynarca’nın başrolündeki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni transferleri ile yine etkili bir sezon vaat ediyor. Ancak reytinglerde Masumlar Apartmanı dizisinin oldukça gerisinde kalmaya da devam ediyor.

Tüm kategorilerde iki dizinin kıyasıya rekabeti vardı. Hepsini de Masumlar Apartmanı ezici bir farkla kazandı… TRT1’in dizisi geçen hafta da rakibinden çok iyi oranlar elde etmişti. Bu durumun değişmediği 13 Ekim Salı reytinglerine yansıdı.

Masumlar Apartmanı yükseliş trendini hala sürdürüyor. 9.5-14.3 arası reyting sonuçları elde eden dizi, rakibine adeta tepeden bakıyor…

TRT1’den ciddi bir tokat yiyen atv’nin dizisinin reytingleri ise yükselişte. Yani EDHO’ya olan ilg iartarak devam ediyor. Ancak reytinglerde 7.7-8.2 arası oranlar elde eden dizinin Masumlar Apartmanı’ndan şimdilik birinciliği alması pek de mümkün değil.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu güçlü performansı ile daha çok sezon göreceği de anlaşılmakta. İşte 13 Ekim Salı günü ilk 10 program listesi: