Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Hekimoğlu düşerken, Baraj yükseliyor! Menajerimi Ara sorunlu!

Reytinglerde Hekimoğlu düşerken, Baraj yükseliyor! Menajerimi Ara sorunlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları dizi rekabetinde Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri iyi performansları ile göz dolduruyor. Peki diğer dizilerin durumu ne?

Her şeyden önce Baraj dizisinin geri dönüşünü görüyoruz. Aslında reyting yükselişinde ruhsuz anlatımın terk edilmesi, sırların ortaya çıkması ve dizinin heyecanının giderek artması etkili oldu. Baraj dizisi totalde 4’lü reytinglere ulaşırken, ABC1’de de 4’e yaklaştı. AB grubunda ise hala düşük seyrediyor. Ancak iyi bir geri dönüş yaptığını ve Fox TV’nin diziyi destekleme kararının olumlu olduğunu görebiliyoruz.

Kanal D’nin çok iyi sonuçlar beklediği Hekimoğlu dizisi ise düşüş trendinden bir türlü çıkamıyor. Menajerimi Ara dizisinin gün değiştirmesi acaba diziye olumlu etki yapar mı, gelecek hafta yayınlanacak 22. yeni bölümde göreceğiz. Ancak Dizinin 2.3 – 3,5 aralığındaki reyting sonuçları Kanal D’yi tatmin etmeyecektir.

Menajerimi Ara ise Salı rekabetinden çıkarak büyük akıllık etti. Dizinin AB grubunda bir miktar yükselmesi dikkat çekse de 2.7 – 3.5 arası reytinglerle işi zordu. Star TV, gün değişikliği ile bakalım daha olumlu bir sonuç alabilecek mi? Ancak salı dizilerine de bu değişiklik olumlu yarayabilir. Menajerimi Ara yokken diğer diziler reytingde biraz yükseliş sergileyebilir.

İşte 13 Ekim Salı akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Reytinglerde Hekimoğlu düşerken, Baraj yükseliyor! Menajerimi Ara sorunlu! 3