Ana sayfa Dizi Haberleri Daha fazla bekleyemedik! Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Yeşilçam ile ilgili BluTV’den ilk açıklama geldi!

Daha fazla bekleyemedik! Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Yeşilçam ile ilgili BluTV’den ilk açıklama geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız’da oynamıştı Çağatay Ulusoy. Yeni sezonda ekrana dönüp dönmeyeceği merakla beklenirken, oyuncunun yine bir dijital platform için çekilecek bir diziyi tercih ettiği ortaya çıktı. BluTV’de yayınlanacak olan bir dönem dizisinde oynayacak Ulusoy. Diziyle ilgili ilk resmi açıklama da geldi.

Dijital platformlardaki diziler pek çok oyuncu için daha çekici hale gelmeye başladı. Ekrandaki dizilerin reyting kaygıları nedeniyle kimi zaman bir kaç bölüm sonra final yapması, büyük umutlar ve iddialarla başlayan projelerde rol almak konusunda oyuncuları da zorluyor.

Son dönemde dijital alanlarda daha cesur ve iddialı yapımlar ön plana çıkıyor. Bunlara bir yenisi daha eklenecek. BluTV’nin ilk dönem dizisinin hazırlıklarına başlandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynayacağı dizinin yönetmenliğini ise ünlü isim Çağan Irmak yapacak.

Dizide Ulusoy ile başrolü paylaşacak kadın oyuncu ile ilgili olarak Afra Saraçoğlu’nun adı geçiyor ama henüz netlik yok. BluTV, diziyle ilgili olarak “Daha fazla bekleyemedik” diyerek bazı ayrıntıları twitter hesabından verdi.

Buna göre dizide 1960’ların Türkiye’si anlatılıyor. Dizinin yayın tarihi net değil ancak 2021’de yayınlanacak. “Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi” açıklaması yapılmakta.

Özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarının merakla beklediği dizi ile ilgili BluTV’nin resmi açıklaması şöyle: