Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı öyle iyi ki, EDHO’ya fırsat vermiyor! Baraj ve Hekimoğlu’dan olumlu çıkış!

Masumlar Apartmanı öyle iyi ki, EDHO’ya fırsat vermiyor! Baraj ve Hekimoğlu’dan olumlu çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları için dizi rekabetinde 4 önemli proje yarışıyor… Masumlar Apartmanı, bu sezon TRT1 ekranında sezona adeta damgasını vuran yapım oldu. Dizinin reytingleri de çok iyi gelmeye devam ediyor.

1 Aralık Salı akşamı için reyting sonuçları geldi. Masumlar Apartmanı, tüm kategorilerde büyük bir adım atarak, reytinglerini yine artırdı. Dizi, birincilik koltuğunu da kimselere kaptırmadı. 11-16 arası reyting oranları elde eden TRT1 dizisi gerçekten sezonun en güçlü yapımı olduğunu bir kez daha kanıtlamış durumda.

atv’de 6. sezonu ile yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 9-11 arası reytingler elde ederek, günü tüm kategorilerde ikinci sırada tamamladığını hatırlatalım. Oktay Kaynarca’nın başrolündeki dizinin gidişatı çok iyi. EDHO’nun bugüne kadar sergilediği istikrarlı gidişin de bir sonucu olarak atv dizisi yine çok güçlü ve başarılı…

Masumlar Apartmanı öyle iyi ki, EDHO'ya fırsat vermiyor! Baraj ve Hekimoğlu'dan olumlu çıkış! 5

Salı rekabetinde bu iki dizi başı çekerken, Fox TV’nin Baraj ve Kanal D’nin Hekimoğlu isimli dizilerinden de olumlu haberler geliyor. İkinci sezona kötü başlayan Baraj dizisinin reytinglerde iyi bir duruma doğru adım attığını son haftalarda görüyorduk.

Baraj dizisi yükselişine devam ediyor. Özellikle total grubunda 6’lı reytinglere kadar çıkan dizi, hikayesinin de etkili bir şekilde devam etmesinin karşılığını alıyor. Diziye şimdi de Gizem Karaca, avukat rolü ile katılacak ve hikaye daha da güzelleşecek. Baraj’ın AB performansı düşük ama ABC1’de biraz daha iyi durumda bulunuyor.

Masumlar Apartmanı öyle iyi ki, EDHO'ya fırsat vermiyor! Baraj ve Hekimoğlu'dan olumlu çıkış! 6

Kanal D’nin önemli yapımlarından olan Hekimoğlu, ikinci sezonda bir türlü toparlayamadı. Reytinler bir aşağıya bir yukarıya doğru gelgitli şekilde ilerliyor… Dün akşam ise diziden olumlu bir tablo geldi. AB ve ABC1 gruplarında 4’lü reyting oranlarına yükselen dizi bir anlamda toparlanma adımları atmış oldu. Kanal D’nin Hekimoğlu’nun arkasında sağlam durması da bu noktada önemli bir artı oldu.

İşte 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan yapımlar arasında ilk 10 program listesi:

Masumlar Apartmanı öyle iyi ki, EDHO'ya fırsat vermiyor! Baraj ve Hekimoğlu'dan olumlu çıkış! 7