Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı reytingi süpürdü! Hekimoğlu, Baraj ve Menajerimi Ara çırpınıyor!

Masumlar Apartmanı reytingi süpürdü! Hekimoğlu, Baraj ve Menajerimi Ara çırpınıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları artık Masumlar Apartmanı dizisi o kadar baskın ve o kadar güçlü ki, diğer dizilerin reyting sonuçları kötü gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranında güçlü bir duruş sergileyen Hekimoğlu dizisi bile bu hafta düşüş yaşadı. Aynı durum Menajerimi Ara için de geçerli. Baraj dizisi Fox TV ekranında yukarı yönlü bir kıpırdanma içinde.

Masumlar Apartmanı dizisinin Totalde 10’lu reytingleri bulması, AB Ve ABC gruplarında 14’lü reyting oranlarına yaklaşması muazzam bir başarı. Dizi, tüm kategorilerde açık ara birinci konumda.

6 Ekim Salı akşamı ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6. sezon ilk bölümüyle geri döndüğünde ne olacak herkes merakta. Masumlar Apartmanı ilk 3 bölümü ile izleyicileri topladı ve böyle de devam edeceğini gösteriyor.

Dizinin hikayesinde ve oyunculuk performanslarında sorun çıkmaz ise ilginin sezon boyu sürmesi normal kabul edilecektir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da geçtiğimiz 5 sezonun en başarılı dizilerinden… TRT1 ve atv arasındaki Salı rekabetinde, diğer dizilerin işleri zorlaştı.

Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi iyice düşüş yaşıyor. Hekimoğlu da bu hafta düştü ama Kanal D dizisinin bir miktar daha iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz. Umutların azaldığı Baraj dizisinin bu hafta yükseliş sergilemesi ise olumlu gibi görünse de sonuçta oranlar hala düşük.

İşte 29 Eylül Salı günü ilk 10 program listesi:

Masumlar Apartmanı reytingi süpürdü! Hekimoğlu, Baraj ve Menajerimi Ara çırpınıyor! 7