Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’na katılan Aslıhan Gürbüz’den bir başka dizinin oyuncularına övgüler geldi

Masumlar Apartmanı’na katılan Aslıhan Gürbüz’den bir başka dizinin oyuncularına övgüler geldi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Aslıhan Gürbüz, geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakteri ile adeta izleyenleri oyunculuğu ile yeniden büyülemişti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından uzun süredir ekranda olmayan oyuncuyu görmek, takipçileri için de güzel bir sürpriz olmuştu.

Konuk oyuncu olduğu dizinin yapımcısı OGM Pictures’un bir başka dizisi Masumlar Apartmanı’na Ceylan karakteri ile katılacak olması haberi ise bir başka sürpriz oldu izleyiciler için.

Gürbüz’ün önümüzdeki haftalarda dizide sürekli adı geçen Ceylan Ongun olarak Masumlar Apartmanı’na katılması heyecanla bekleniyor.

Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı’nı izleyici gibi heyecanla takip ettiğini yaptığı sosyal medya hesabından göstermekteydi. Bu kez dizinin oyuncusu olması ise merak konusu oldu.

Gürbüz’ün yine keyifle izlediği bir başka yapımın ise son günlerde çok konuşulan Netflix’in dizisi Kulüp olduğu da yaptığı bir instagram paylaşımıyla görüldü.

Oyuncu, Kulüp dizisinin iki başrol oyuncusu Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin dizideki görüntüleriyle aşağıdaki paylaşımı yaptı ve beğenisini dile getirdi.

İşte o paylaşımları…

Masumlar Apartmanı'na katılan Aslıhan Gürbüz'den bir başka dizinin oyuncularına övgüler geldi 8

Masumlar Apartmanı'na katılan Aslıhan Gürbüz'den bir başka dizinin oyuncularına övgüler geldi 9