Ana sayfa Dizi Haberleri Yürekler ağza gelmişti! Hazal Kaya, Misafir dizisinde köprüden gerçekten atlayıp atlamadığını dobra dobra anlattı!

Yürekler ağza gelmişti! Hazal Kaya, Misafir dizisinde köprüden gerçekten atlayıp atlamadığını dobra dobra anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Misafir, 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrandaydı. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak ve Selen Öztürk’ün rol aldıkları dizi, ilk bölümüyle ortalama reytingler alırken, dizinin ilk sahnelerindeki köprüden atlama anları ise yürekleri hoplattı.

Doğduğu günden beri annesi tarafından sevilmeyen, istenilmeyen bir çocuk olarak büyüyen ve başka hiç kimsesi olmayan Gece’nin hazin hikayesi, köprüden intihar ettiği anlarla başladı dizide.

Aynı anda çocuklarını gezdirmeye gelen ve Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Erdem, hiç tereddüt etmeden intihar eden kadının peşinden suya atlayıp onu kurtarırken, dizinin bu sahnesinde herkesin aklında aynı soru ortaya çıktı.

Yürekler ağza gelmişti! Hazal Kaya, Misafir dizisinde köprüden gerçekten atlayıp atlamadığını dobra dobra anlattı! 10

Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinden sonra yeniden ekrana gelmenin heyecanını yaşarken, instagram’da bir canlı yayına katıldı.

Kaya, Misafir dizisinde oynamaktan dolayı yaşadığı heyecanı anlatırken, birlikte rol aldıkları oyuncu arkadaşları için de ‘rüya bir ekip’ tabirini kullandı.

Yürekler ağza gelmişti! Hazal Kaya, Misafir dizisinde köprüden gerçekten atlayıp atlamadığını dobra dobra anlattı! 11

Henüz hamileyken dizinin senaryosunu okuduğunu ve hikayesini çok beğenip Gece’yi de oynamak isteyeceğini fakat o günlerde tam olarak durumun netleşmediğini sonrasında ise içinde yer almaktan büyük bir keyif aldığı proje olduğunu aktardı.

Kaya, bu arada çok merak edilen köprüden atlama sahnesinin arka planını da ilk kez anlattı. Ayakkabılarını çıkarıp köprünün orta noktasına yürüyen ve üstüne çıkarak atlayan kişinin Hazal Kaya olup olmadığı merak konusuydu.

Yürekler ağza gelmişti! Hazal Kaya, Misafir dizisinde köprüden gerçekten atlayıp atlamadığını dobra dobra anlattı! 12

Hazal Kaya, o sahne öncesinde yönetmen ile yaptığı konuşmada atlayacağını söylediğini ve bunun için tüm hazırlıkların yapıldığını, tüm güvenlik önlemlerinin alındığını, ancak sete gidip köprüden aşağı baktığında bunu yapamayacağını anladığını söyleyerek atlama anındaki kişinin kendisi değil dublörü olduğunu ilk kez açıkladı.

Kaya, o anları şöyle aktardı: “Atlarım ya falan dedim ilk başta yönetmenimize ama ben yine de yüksekten çok korkarım siz yine de B planınızı yapın şu anki ruh halimle atlayacağıma inanıyorum. Tabii bu arada Acayip bir koruma sistemi var, benim oradan düşmem mümkün değil. Baya beni havada sallıyorlar aslında, hiç bir şey yok.Sonra o gün sete geldim, köprüden aşağı baktım. Hatta o anın bir fotoğrafı var. Ben burdan atlamam deyip güldüğüm bir anı yakalamışlar, kamera arkası fotoğrafçımız yakalamış. Tabii ki atlayamadım. Sadece suya atlayan dublör arkadaşımız. Onun kafa şekli de bana benziyordu, güzel oldu.”

Dobra dobra o günü ve öncesini anlatan oyuncu, tam köprüden bakarak aşağı atlamasının mümkün olmadığını söylediği o anda çekilen bir pozunu paylaşacağını da canlı yayında belirtmişti. Kaya, bu sözünü tutarak o fotoyu da bugün paylaştı…

Yürekler ağza gelmişti! Hazal Kaya, Misafir dizisinde köprüden gerçekten atlayıp atlamadığını dobra dobra anlattı! 13