Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda izleyiciyi yüreğinden vuran söz! İnadını sevdiğim…

Masumlar Apartmanı’nda izleyiciyi yüreğinden vuran söz! İnadını sevdiğim…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, 18 bölümü geride bıraktı ve çok başarılı sonuçlar elde etti. 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımı olan dizinin reytingleri de çok iyi geliyor ve her hafta da birincilikleri kimseye kaptırmıyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin etkileyiciliği de her bölümde izleyicileri ekran başında duygudan duyguya koşturuyor… Bazen hüzünlenen ve gözyaşı döken izleyiciler, bazen yaşananlara gülüyor, kimi zaman ise umudun işaretlerini görüyor… Masumlar Apartmanı, farklı duyguları izleyicilere geçiren oyunculuk performansları ile 2021 yılında da yükselmeye devam ediyor.

Dizinin 26 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 19.yeni bölümünde en çok iki konu dikkat çekecek. Bunlardan ilki İnci’nin boşanmak istemesi ve Gülben’in onu ikna etmek için her yolu denemesi… Bu noktada İnci’nin kararının ne olacağı merak ediliyor.

Diğer tarafta ise artık fazla vaktinin kalmadığını söyleyen Naci’nin Safiye ile arayı bir şekilde düzeltme gayretini göreceksiniz… Tabii ki yine duygular kabaracak. Dizide verilen ince mesajlar da bu duyguların daha da yükselmesini sağlıyor.

Masumlar Apartmanı 19. bölüm 2. fragmanını izleyenler bazı cümleleri de aklına yazmadan edemedi.

Han: “Bu ev var ya bu ev, hepimizin yan yana yattığı bir mezar sadece.”

Gülben: “Ne annemizden gördük, ne babamızdan gördük, ne Han. Yapayalnız büyüdük. Bence hiçbir çocuk bu kadar yalnız bırakılmamalı. Lütfen kardeşimi yüzüstü bırakma.”

Naci: “Hadi be Safiye, hadi be inadını sevdim, vaktim kalmadı…”

İşte dizi izleyicilerini çok etkileyecek olan yeni bölüm fragmanı: