Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda yine cümbüş var! Merve Dizdar paylaştı, merak arttı!

Masumlar Apartmanı’nda yine cümbüş var! Merve Dizdar paylaştı, merak arttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam 22. bölümü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci’nin hastaneye kaldırılması ve Safiye’nin yaşayacağı büyük şok ile birlikte üzücü anlar yaşanacak. Ancak dizinin bazı bölümlerinde Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben’in hayal dünyası, izleyenlere de keyifli anlar yaşatıyor. Nostaljik kıyafetleri ve danslı şarkılarıyla Gülben, dizinin de eğlenceli anlarına imza atıyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları TRT1’in sevilen dizisinde görünen o ki yine benzer bir sahne yaşanacak. Acı olaylarla birlikte izleyenleri hüzünlendiren dizide zaman zaman da eğlenceli anlar yaşanıyor.

Ekran başındaki izleyiciye ağır dramın içinde biraz nefes aldıran ve gülümseten bu sahnelere bir yenisinin daha ekleneceği de Merve Dizdar’ın instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlaşıldı.

Masumlar Apartmanı'nda yine cümbüş var! Merve Dizdar paylaştı, merak arttı! 8

Yine nostaljik bir sahnenin gelişini haber veren paylaşımda Merve Dizdar’ın dönem kostümleri, şapkasıyla bir resmini paylaşması da merakı arttırmakta. Bakalım Gülben yine ne rüyalar görecek?

Merve Dizdar, bu akşamki yeni bölümü hatırlattığı paylaşımıyla yine eğlenceli bir sahnenin haberini vermiş oldu…

Masumlar Apartmanı'nda yine cümbüş var! Merve Dizdar paylaştı, merak arttı! 9

22. bölümde neler olacak? Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur. İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır.

Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etmiştir Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir. Bu durum, İnci’nin şüphelerini iyice artırır.

Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in ise başka planları vardır. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacaktır.

“Masumlar Apartmanı” yeni bölümüyle 16 Şubat Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…