Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’ndan sonra Melisa Şenolsun’un ikinci büyük dizi şanssızlığı!

Masumlar Apartmanı’ndan sonra Melisa Şenolsun’un ikinci büyük dizi şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melise Şenolsun, son yılların öne çıkan yetenekli kadın oyuncularından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Güzelliği ile de hayranlarını mest eden oyuncu, düzgün fiziği ve zaman zaman abartılı dekolteleri ile de magazin gündeminde çok konuşulan bir isim oldu.

Melisa Şenolsun, birçok dizide yer aldı. 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizideki Hande rolü ile setlere adımını attı. O tarihten bu yana da yeteneklerini sergilediği projelerle başrollere adını yazdıran oyuncu, geniş bir hayran kitlesinden destek görüyor.

Kiralık Aşk dizisinde Sude karakteri ile de akıllara yazılan oyuncu, ayrıca Atiye isimli Netflix dizisindeki Cansu rolüyle de büyük övgü aldı. En son Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakteri ile ikinci sezonda yer alan oyuncu, bir şanssızlık ile de anılıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakteri ilk sezonda çok fazla öne çıkmıştı. Projenin ilk dönemlerinde bu karakter için Melisa Şenolsun’un isminin gündeme geldiği ama sonradan rolün Farah Zeynep Abdullah’a gittiği iddiaları basında yer aldı.

Masumlar Apartmanı'ndan sonra Melisa Şenolsun'un ikinci büyük dizi şanssızlığı! 8

Farah Zeynep Abdullah, İnci karakteri ile çok etkile bir performans sergilerken, Melisa Şenolsun ise projeye ikinci sezonda katılmasına rağmen, Rüya karakteri biraz geri planda kaldı.

Melisa Şenolsun’un daha önce isminin geçtiği projelerden birisi de BKM tarafından hazırlanan Star isimli diziydi. Hakan Bonomo’nun hikayesini yazdığı ve Yasemin isimli bir seri katili anlatan dizide de başrol kadın oyuncusu konusunda bir değişiklik yapıldı.

İlk başta düşünülen Melisa Şenolsun’un yerine son dönemin öne çıkan yeteneklerinden Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’in kadroda yer alması bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Disney Plus tarafından satın alınan projede, daha önce platformun yüzü olması için anlaşılan Pınar Deniz’in bu önemli rolü üstleneceği belirtiliyor.

Masumlar Apartmanı'ndan sonra Melisa Şenolsun'un ikinci büyük dizi şanssızlığı! 9

Bu gelişme ile birlikte Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı’ndaki gibi bir şanssızlık ile yeniden yüzleşti. BKM’nin daha önce Exxen için hazırlıklarını yaptığı ama uygun oyuncu kadrosu oluşturulamayınca iptal edilen proje, Melisa Şenolsun’un elinden kaçtı.

Gündüzleri oyunculuk yapan ama geceleri seri katile dönüşen Yasemin karakteri her oyuncunun arzu edeceği ters köşe bir rol. Kadına ve çocuklara şiddet uygulayan kişilerin Yasemin’in kurbanı olması, bir anlamda ilahi adaleti de gündeme getirecek ama, hikayenin çok tartışma yaratacağı da şimdiden belli oluyor.

Pınar Deniz, Yargı dizisinin çekim takvimine uygun şekilde çalışmaları başlayacak olan Star dizisinde bu önemli rolü canlandırma fırsatı bulacak.