Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’i başı hackerlarla derde girdi!

Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’i başı hackerlarla derde girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde, Esat karakteriin canlandıran isim Uğur Uzunel.. 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2012 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Aşk ve Mavi isimli dram dizisindeki İsmet karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Halka dizisinde de etkili bir performans sergilemişti. Afili Aşk dizisinde Erkut karakteri ile çok beğenilen Uğur Uzunel, Masumlar Apartmanı dizisindeki Esat karakteri ile de popülerlik elde etti.

Genç oyuncu, TRT1 ekranında yayınlanan dram dizisi olan Masumlar Apartmanı’nda çok etkili bir performans ortaya koydu. Dizinin ikinci sezonu reytinglerde düşüş yaşansa da iddialı şeklide devam ediyor. Uğur Uzunel ise sette yoğun tempoda çalıştığı bir dönemde hackerlar ile mücadele halinde…

Oyuncunun resmi instagram hesabının çalındığı ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine hukuki süreç başlatan Uğur Uzunel, yakın arkadaşlarını da uyararak, hesabından gelebilecek mesajlar karşısında dikkatli olmalarını istedi.

Daha önce de birçok oyuncunun başına benzer durumlar gelmişti. Hackerlar şifresini ele geçirdikleri ünlülerin hesapları üzerinden arkadaşlarına veya takipçilerine özel mesajlar atarak bazı isteklerde bulunuyor ve Uğur Uzunel de bir sahtekarlık olmaması için çevresini uyarma ihtiyacı hissetti.