Ana sayfa Dizi Fragmanları Maviye Sürgün 7. bölüm analiz; Defne, Ozan’ı vuracak mı?!

Maviye Sürgün 7. bölüm analiz; Defne, Ozan’ı vuracak mı?!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi ‘Maviye Sürgün’ün dün akşam ekrana gelen bölümüne heyecan dolu final sahnesi damga vurdu. Ozan’ın gözdağı verdiği Defne büyük bir kararın eşiğine gelerek ona silah doğrulttu. Nefeslerin tutulduğu final sahnesinde akıllara, “Defne, Ozan’ı vuracak mı?” sorusu geldi.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın buluştuğu Maviye Sürgün’ün dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yedinci bölümünde; Defne ve Ali’nin yakınlaştığı anlara şahit olan ve hayati bir karar alan Ozan için Defne’yi oyundan çıkarmanın vakti gelmişti. Ozan’ın yeni bir altın teslimatı yapacağını öğrenen Defne ise Murat’la birlikte harekete geçti. İkili, Ozan’ın altınlarını alıp Çamlıkıyı’yı terk edecekti.

Murat, Ozan’ın adamını takip ederek altınlara ulaşırken, Defne kendisine karşı giderek düşmanlaşan Ozan ile bir aradaydı. Ozan, altınlarının Defne’nin eline geçmesinin nedeni olarak gördüğü ortağı Ricardo ile Defne’ye hiç beklemedikleri bir sürpriz hazırladı.

İkiliye yatında bir yemek organize eden Ozan, büyük bir tuzak kurdu ve Ricardo’yu hazırladığı yemekle zehirledi. Ozan, zehirlenen Ricardo için diğer teknelerden yardım isteyince uzaktan onları izleyen Ali ve Hasan harekete geçti. Bu fırsattan yararlanan Defne, Ozan’ın bıraktığı silahı ona doğrulttu. “Defne, Ozan’ı vuracak mı?” sorusunun yanıtı ise merak konusu oldu.

SEKİZİNCİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Maviye Sürgün’ün sekizinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Ozan’ın altınlarını bir kez daha çalan Defne ve Murat’ın her şeyi arkalarında bırakıp gitmek üzereyken yakalandığı korku dolu anların ekrana geldiği tanıtımda ikiliye neler olacağı merakla bekleniyor. Ozan ve Ali’nin karşı karşıya geldiği anlarda ise gerilim artıyor.

Maviye Sürgün’ün 8. Bölüm Tanıtımı;

Intermedya ve NBCU’ya ait Amerikan televizyon kanalı Telemundo arasındaki anlaşmanın ilk meyvesi olan Maviye Sürgün’ün yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun yer alıyor. Dizinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alırken; onlara Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncular eşlik ediyor.

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!