Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’ndan Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu öncesi heyecanlandıran yorum!

Sıla Türkoğlu’ndan Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu öncesi heyecanlandıran yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı geçen Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonunu izleyiciler büyük bir heyecan içinde bekliyor. Doğa karakteri ile hikayede etkili bir konumda bulunan Sıla Türkoğlu da çok başarılı bir sezonu geride bıraktı.

Emanet isimli günlük dizi ile parladıktan sonra sosyal medyada çok etkili hale gelen Sıla Türkoğlu, popülerliğini Türkiye sınırlarının dışına taşırmayı da başarmıştı. Kızılcık Şerbeti dizisi ile birlikte kariyerinde çok güçlü bir adım atan oyuncu, son dönemde özel hayatıyla da gündemde yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu öncesinde hikayenin nasıl şekilleneceğini herkes çok merak ediyor. Dizinin hayranları yeni sezon ile ilgili bilgiler edinmek isterken, Sıla Türkoğlu da spoiler vermemek için röportajlarında dikkatli davranıyor.

Daha önceki bir açıklamasında ağzından bazı sahneleri kaçırma telaşı yaşadığını söyleyen oyuncu, bazı bilgiler de vermişti. Artık daha dikkatli davranan Sıla Türkoğlu, dizinin ikinci sezonu için şu bilgileri vermekle yetindi:

“Seyircimizi yine her zamanki gibi çok heyecanlı ve çok güzel bir sezon bekliyor. Açıkça biz de tam net detayları bilmiyoruz. O yüzden pek de bir şey diyemiyorum. Ama güzel bir sezon olacağını umuyoruz.”

Alp Navruz ile tatil pozları ortaya çıkan Sıla Türkoğlu, aşklarının güzel gittiğini söylemekle yetindi. Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu çiftinin ilişkisiyle ilgili detaylar iki ünlü oyuncunun hayranlarını da fazlasıyla meraklandırdı.

Sıla Türkoğlu, “Güzel gidiyor her şey, o kadar” demekle yetindi. Oyuncu, yeniden tatil yapabileceklerini de ifade etmekle yetindi.

Sıla Türkoğlu'ndan Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu öncesi heyecanlandıran yorum! 7