Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde şartlar değişince Zafer Ergin de geri dönmeye ikna oldu!

Arka Sokaklar dizisinde şartlar değişince Zafer Ergin de geri dönmeye ikna oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 17 sezon buluşan Arka Sokaklar dizisinin son sezonda yarıda kalması izleyicileri bir hayli rahatsız etmişti. Dizinin akıbetinin belirsiz olması da izleyicileri meraklandıran bir konuydu. Arka Sokaklar dizisinin bir süre ara vermiş olması, projenin sona erdiği anlamına gelmiyor. Arka Sokaklar’ın çekimlerinin yeniden başlayacağının ortaya çıkması da izleyicileri çok memnun etti.

Dizinin kadrosunda Rıza Soylu karakterini canlandıran ve izleyicilerin de çok sevdikleri Zafer Ergin, Arka Sokaklar ile ilgili perde arkasında yaşananlar hakkında detaylar verdi.

Ünlü oyuncu, “17. sene hep beraber eski kadrodan arkadaşlardan gelenler var. Hep beraber çalışacağız.
Çekimler önümüzdeki hafta başlıyor. Eski kadrodan arkadaşlar var, ilave olanlar da var” diye konuştu.

Başka dizilerden teklifler geldiğini, bazı senaryoları da güzel bulduğunu anlatan Zafer Ergin, Arka Sokaklar projesinin devam edeceğini öğrenince bu teklifleri değerlendirmek istememiş.

Kanal D’nin projeyi Erler Film’den aldığını öğrendiğini anlatan Zafer Ergin, “Çekim hakkını aldık dediler, beraber çalışacağız dedim. Bir süre geçti, beraber anlaştık. Kanal D ile anlaştık, Erler Film ile değil. 42 bölüm üzerinden anlaştık. Şartlar bizim istediğimiz gibi oldu. Şimdi başlayacağız” şeklinde konuştu.

İzleyicilerin ilgisinin Kanal D’yi tetiklediği ve projenin devam etmesinde bu durumun etkili olduğunu Zafer Ergin de kabul etti. Usta oyuncu, daha rahat bir çalışma şartlarının olacağı için yeniden Arka Sokaklar dizisine yer almayı kabul ettiğini de sözleriyle ortaya koydu.