Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maviye Sürgün dizisi ABD’de İspanyolca konuşanların yeni gözdesi olacak!

Maviye Sürgün dizisi ABD’de İspanyolca konuşanların yeni gözdesi olacak!

tarafından ker_def

Türk dizilerinin uluslararası başarısını bir adım daha ileri taşımayı hedefleyen Inter Medya ve NBCU’ya ait Amerikan televizyon kanalı Telemundo arasındaki anlaşmanın ilk meyvesi olan Maviye Sürgün (Blue Cage) ABD’deki İspanyolca konuşan izleyiciler için kanalın Prime Time kuşağında yayına girecek.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı Maviye Sürgün dizisi yurt dışında (Blue Cage) ismi ile anılıyor. Dizinin yayınlanan ilk fragmanı özellikle İspanyolca konuşulan bölgelerde büyük ilgi çekmişti. Şimdi de dizinin başlaması öncesinde heyecanlı bir bekleyiş yaşanıyor.

Uluslararası dağıtımını Inter Medya’nın, Latin Amerika’daki dağıtımını ise Telemundo’nun üstleneceği Maviye Sürgün (Blue Cage) dizisini ortak yapım olarak hayata geçiren O3 Medya ve Inter Medya yetkilileri ise bu ortaklık için birkaç cümle kurarak, mutluluklarını dile getirmeyi ihmal etmediler.

Inter Medya kurucu ve CEO’su Can Okan şöyle konuştu: “Telemundo ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu ortaklığı, O3 Medya’nın tecrübesi ile birleştirerek harika bir işe imza atıyoruz. Maviye Sürgün’ün çekimleri hala devam ediyor ve muhteşem bir sonuç çıkacak. Maviye Sürgün’ün sadece Telemundo izleyicileri tarafından değil tüm dünyada çok sevileceğine eminiz. Bu projede emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum.”

O3 Medya kurucusu ve yönetici ortağı Saner Ayar ise hislerini şu sözlerle ifade etti:

“Sevgili Can Okan ve Inter Medya ile birlikte iş yapmak her zaman çok keyifli ve özeldir. Tüm değerlere ek olarak; Maviye Sürgün’ün uzun dönem devam edeceğine inandığım bir anlaşmanın ilk içeriği olması nedeni ile hepimizin için ayrı bir önem taşıyor. Türk dizilerinin geldiği nokta tartışılmaz bir gerçek; en çok da ülkemizin geniş kitlelerle buluşmasına ve tanıtılmasına vesile olmasına seviniyorum.”