Ana sayfa Sosyal Medya Maviye Sürgün dizisinin ortamı en çok Birce Akalay’ı kıskandırmış!

Maviye Sürgün dizisinin ortamı en çok Birce Akalay’ı kıskandırmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maviye Sürgün dizisi, ilk olarak Latin Amerika ülkelerinde gösterildi. Yaz dönemi ile birlikte Türkiye’de de izleyicilerle buluşan dizi, 25 bölüm olarak çekildi.

Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri de 6 ay boyunca Marmaris’in Selimiye bölgesinde yapıldı. Bu süreçte oyuncular bölgenin kış şartlarını da görme fırsatı bulurken, coğrafyadan da fazlasıyla etkilendi.

Serkan Altunorak da Selimiye’de geçirdiği günlerin ne kadar keyifli olduğunu yaptığı açıklamalarla ortaya koydu. Oyuncu, arkadaşlarının da bu ortam içinde olmayı çok arzu ettiklerinden bahsetti.

Ömür Sabuncu’nun sorularını yanıtlayan Serkan Altunorak’ın arkadaşı Birce Akalay ile ilgili söyledikleri de dikkatleri çekti.

Maviye Sürgün dizisinin ortamı en çok Birce Akalay'ı kıskandırmış! 7

Aylarca Selimiye’de yaşayan Altunorak, sosyal medyadan paylaşımlar yapınca dostlarından kıskançlık mesajları almış.

“En çok kıskanan kim oldu?” sorusunu yanıtlayan oyuncu, şunları söyledi:

“En çok Birce (Akalay) çok gelmek istedi. Fakat onun dizisinin çekimleri vardı. Ayça (Erturan) da burada olduğu için, biz onlarla beraber dizi yapmıştık. Oradan beri de hepimiz çok yakınız. En çok Birce şey oldu, ‘ben gelemiyorum çok istiyorum’ dedi.”

Arkadaşlarının doğum gününü de Selimiye’de kutladığını hatırlatan Serkan Altunorak, Maviye Sürgün dizisinin çekimlerinin yapıldığı Selimiye’ye gelen kişilerin buradan ayrılmak istemediğini anlattı.

Oyuncuya göre yapılan işin en büyük katkılarından birisi de Selimiye bölgesine olacak. İnanılmaz görüntüler olduğunu ve deniz sahnelerinin de çok özel olduğunu söyleyen Serkan Altunorak, bölgenin farklı ve güzel yerlerinin dizi ile ortaya konulduğunu ifade etti.