Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın tatil tarzı, Ömer dizisindeki rolüyle ne kadar da orantılı!

Gökçe Bahadır’ın tatil tarzı, Ömer dizisindeki rolüyle ne kadar da orantılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü ismin bilinen tatil mekanlarında, kameraların gözetimi altında yaptığı lüks tatiller magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Ancak Gökçe Bahadır ile kocası Emir Ersoy, bu grupta yer almıyor.

İki ünlü isim de tatillerini Bodrum’da ama insanlardan uzakta, ağaçlar arasında bulunan kulübelerinde dinlenerek geçirmeyi tercih ediyor. Kameralara takılan görüntüler, Gökçe Bahadır ve eşinin hayata bakışını da anlatıyor.

Doğanın içinde, küçük bir kulübede, herkesten uzak ve dinlenebilecekleri bir ortam oluşturan ünlü çift, yine de kameralardan kaçamadı. TV 100’ün çektiği görüntüler yayınlandı ve Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy’un sakin tatilinin görüntüleri sosyal medyaya yayıldı.

Ömer isimli Star TV’nin sevilen dizisinde hayata tutunmaya çalışan sıradan bir kadın karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, aynı sıradanlığı tatil günlerinde kendi hayatında da yaşıyor.

Gökçe Bahadır'ın tatil tarzı, Ömer dizisindeki rolüyle ne kadar da orantılı! 7

Milyonlarca insan gibi sıradan bir tatil yapan, dinlenmeyi önceleyen ve doğa ile iç içe yaşamaktan keyif alan Gökçe Bahadır, birçok ünlü isim gibi popüler tatil mekanlarına gitmektense gözlerden uzak olmayı tercih ediyor.

Bu görüntüsü ile Ömer dizisinde canlandırdığı Gamze karakterinin sıradanlığını kendi hayatında da yaşayan oyuncu, köydeki vatandaşların zaman zaman ziyaretleriyle de bölge halkı ile iyi bir diyalog içinde yaşıyor.

TV100’ün görüntüleri ortaya çıkmamış olsaydı, Gökçe Bahadır’ın bu sıradan tatil halleri de bilinmeyecekti. Ancak çiftin bu görüntülerin yayınlanmasından pek de memnun olmayacakları da ortada.