Ana sayfa Sosyal Medya Mayoyla karda yatan oyuncu Pelin Akil’den kötü haber geldi!..

Mayoyla karda yatan oyuncu Pelin Akil’den kötü haber geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Pelin Akil sosyal medyadaki mayoyla kara atlama akımına uymuş,  güzel oyuncu mayo giyip kendisini evinin bahçesinde karların üzerine bırakmıştı.

Bu anları 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından da paylaşan oyuncu çektiği videoya, “Uzun zamandır yapmak istediğim. Challenge? Or Zatüre?” notunu düşmüştü.

Oyuncunun paylaşımına yorum yapan hayranları, ‘Hasta olacaksın!’ diye ünlü oyuncuyu uyarmıştı. Ve beklenen oldu Pelin Akil hastalandı.

Instagram hesabından, serum desteği alırken fotoğrafını paylaşan Pelin Akil, ‘Challange or Zatüre yarışmasında zatüre kazandı. Zatüre olmasam da yine Faranjit’ notunu düştü.

Mayoyla karda yatan oyuncu Pelin Akil'den kötü haber geldi!.. 7

Tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışı esnasında soğuk havaya aldırış etmeden mayoyla önce kendisini beybeyaz kar örtüsünün üzerine bırakan sonra da dans eden oyuncu faranjit olduğunu açıkladı.

Pelin Akil’in paylaşımı kısa sürede binlerce takipçisi tarafından görüntülenmiş oyuncunun paylaşımına aralarında oyuncu arkadaşlarının da bulunduğu pek çok ünlü isim ‘Delisin sen’ şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

Akil’in paylaşımına oyuncu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler de aşağıdaki videoyu çekerek yanıt verdi. Yenenler, çektiği videoya; ‘Challenge dediler geldim @pelinakil  tarafımızı seçelim’ notunu düştü.