Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’de reyting düşüşünün sebebi aşk hikayesine dönmesi mi?

Evlilik Hakkında Her Şey’de reyting düşüşünün sebebi aşk hikayesine dönmesi mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon ekrana getirdiği iddialı dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey’in başı dertte. Zira dizinin reytinglerinde büyük bir düşüş var. İzleyiciye göre bunun sebebi dizinin aşk ve entrika hikayesine dönüşmesi.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 16. yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Yine heyecanlı gelişmelerin yaşandığı dizinin reytingleri ise heyecan yaratmadı.

Sezon başında yayın hayatına yüksek reytinglerde başlayan dizinin kaybı devam ediyor. Dizinin reytingleri ortalama oranlara doğru yavaş yavaş geriliyor. Önemli bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kalan dizinin tüm kişilerde günü 10. sırada tamamlaması, AB’de beşinci ve ABC1’de de yedinci sırada bulunması dikkatleri çekiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey

Evlilik hakkındaki Her Şey’in reytinglerindeki bu düşüşün nedeni merak ediliyor. Ancak izleyicinin bu konuda önemli bir fikri var. Sosyal medya hesabından dizilerle ilgili yorumlarda bulunan izleyici Deniz Tural önemli bir konuya parmak bastı.

Deniz Tural, dizinin izleyici kaybının en önemli nedeninin hikayedeki büyük değişim olduğuna dikkat çekti. Tural yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

“Evlilik Hakkında Her Şey ilk zamanlar hikaye anlamında ve davalar anlamında gerçekten çok çekici ve duygu bütünlüğü kendi açımdan daha yüksekti. Hayranlıkla da izliyordum. Ancak şu an etkili davaların olmaması ve konunun aşk ilişkileri ve entrika havasında gitmesi olumsuz durum.

Bu sebeple izlerken dikkatimi kaybediyorum. Songül’ün davası gibi alttan iş çevirme durumlarının dönebildiği, seyirci dikkatini ayakta tutacak güçlü davalar yeniden şahlandıracaktır durumu. Yola çıkış amacından saptığı zaman hikaye sorunlar başlıyor ne yazık ki.”

Evlilik Hakkında Her Şey’de reyting düşüşününü sebebi aşk hikayesine dönmesi mi? 1