Ana sayfa Dizi Fragmanları Medcezir 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Medcezir 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Unutulmaz aşklar ve hayal gibi yaşamların olduğu Medcezir ilk bölümüyle 17 Nisan Cuma günü saat 20.00’da Star’da yeniden izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayınlanacağının duyurulması ile birlikte büyük bir heyecan dalgası yaşandı. Serenay Sarıkaya da instagram hesabından “Geri döndük, Medcezir yıllar sonra ilk defa aynı gün ve saatinde yeniden başlıyor. Duyanlara duymayanlara…” diyerek bu mutlu haberi takipçilerinin beğenisine sundu.

Medcezir dizisi bir döneme damga vuran yapımdı. Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un büyük sıçrama yapmasını sağladı.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler buluyor. Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez,Can Gürzap, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Barış Falay, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Mine Tugay gibi birçok oyuncu dizide rol almıştı.

O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü… Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı…’ Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Ay Yapım’ın iddialı dizisi med cezir yakında Star TV’de ekranlara gelecek.

enaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı ‘Medcezir’in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Merakla beklenen Medcezir’in tekrar bölümleri bir kez daha hayatlarımıza çarpıcı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.