Ana sayfa Dizi İzle Masum 16 Nisan Perşembe 25. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 16 Nisan Perşembe 25. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 16 Nisan Perşembe tarihli 25. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Kokila Rashi’nin sevincini kursağında bırakmak için elinden geleni yapar. Ev işlerinden çok bunalan Rashi ne yapacak?

Rashi evin idaresi kendisine geçtiği için sevinir fakat Kokila onun bu sevincini kursağında bırakmayı başarır. Tüm bulaşıkları yıkamak zorunda kalan Rashi çok öfkelenir. Rashi hata yaptıkça Kokila onu azarlar.

Rashi bulaşıkları yıkarken bir tabak kırar ve iyi temizlemez. Mutfağa giren Kokila ayağına cam batınca Rashi’yi çağırır ve ona hesap sorar. Rashi Gopi’ye iftira atmak ister fakat çabası boşa gider. Rashi evin idaresini üzerine almaktan vaz mı geçecek?

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel