Ana sayfa Dizi Haberleri Medcezir’in Sedef’i Defne Kayalar, Star TV dizisinde!

Medcezir’in Sedef’i Defne Kayalar, Star TV dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisi eğlenceli ve duygusal anların yaşandığı bölümleri ile yoluna devam ediyor. Teşkilat dizisinin başlaması ile bir miktar izleyici kaybı yaşayan dizi, kemik bir hayran kitlesine de sahip.

Sıklıkla ünlü isimlerin konuk olarak yer aldığı dizide en son dün akşam yayınlanan bölümde Sedef Avcı kendisini oynamıştı… Özge Borak’ın da konuk oyuncu olarak katıldığı dizinin ekibine yeni bir isim daha geliyor.

2010 yılında Keskin Bıçak dizisiyle ekranda görünmeye başlayan Defne Kayalar, Menajerimi Ara’da… Eve Düşün Yıldırım, 20 Dakika, Medcezir, Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi yapımlarda rol alan Kayalar, son dönemde dijital dizilere ağırlık vermişti.

2017 yılında Fi, ardından Dip ve Hakan Muhafız derken oyuncu son olarak Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde Peri karakterinde rol aldı.

Defne Kayalar, 2017 yılında yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinden bu yana 4 yıldır televizyon projelerinde bulunmuyordu. Oyuncu, Menajerimi Ara dizisiyle bu tercihini değiştirmiş oldu.