Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinde oturup konuştular ve ayrılık kararı çıktı!

Akrep dizisinde oturup konuştular ve ayrılık kararı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam eden Akrep dizisi, iyi başlasa da reytinglerde temposunu sürdürememiş ve düşüş yaşamıştı. Evrim Alasya ve Demet Akbağ ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin heyecanlı hikayesi ise sevenlerini her hafta ekrana kilitliyor.

Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler de yaşanıyor. Dizide Fikret karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bekir Aksoy da yapıma veda etti. Fikret karakterinin ölümü sonrasında dizideki görevinin sona erdiğini açıklayan Aksoy, hikayenin fena gitmediğini söyledi.

Kameralara konuşan oyuncu, “Güzel bir başlangıç oldu. Aslında kötü gitmiyor. Ben bu hafta itibari ile Akrep ile ilgili şeyimi bitirdim” dedi. Oyuncu ayrılık kararını ise yapımcı ile ortaklaşa verdiklerini şu sözlerle anlattı: “Zaman zaman yapım tıkanıyor. O yüzden ortaklaşa bir konuşma yaptık, karar verdik. Bir süre çalışmış olduk. Bundan sonra arkadaşlarım bensiz devam edecekler. ”

Akrep dizisinde oturup konuştular ve ayrılık kararı çıktı! 7

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Suat karakteri ile birçok kişinin aklında kazılı olan Bekir Aksoy, bu sezonun hastane dizilerini de beğendiğini ifade etti. Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu ve Fox TV’deki Mucize Doktor ile ilgili soru üzerine, ünlü oyuncu, şunları söyledi:

“Böyle dizilerin artması benim hoşuma gidiyor. Çocuklar, gençler bunları seyrettiklerinde doktor olmak istiyorlar. Cerrah olmak istiyorlar. Hastane hayatındaki zorlukları da görüyorlar. Doktorlar iyi bir örnek olmasaydı, devamları çekilmezdi diye düşünüyorum. Onun sonrasındaki diziler de gelmezdi. Orada da çok başarılı oyuncular var. Çok iyi işler var. Ben olması gerektiğini düşünüyorum, keşke daha da artsa.”