Ana sayfa Dizi Arşivi Kardeşlerim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kardeşlerim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kardeşlerim, NGM yapımı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

2021 yılında başlayan atv dizileri arasında en başarılı olanlarından birisidir. Dram dizisi olan Kardeşlerim, 4 kardeşin anne ve babasız hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Hikaye kısa sürede büyük ilgi gördü ve milyonlarca hayrana ulaştı. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizinin, genç oyuncuları da oldukça başarılı performanslar ortaya koyuyor.

Kardeşlerim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: ATV
Yapımcı: NGM
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2021
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol: Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy.
Oyuncular: Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Onur Seyit Yaran, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Kaan Sevi, Recep Usta, Gözde Türker, İrem Salman.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kardeslerimdizi
Instagram: https://www.instagram.com/kardeslerim/
Facebook: https://www.facebook.com/AtvKardeslerim/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZLOnq-F5zhTWNUDjcEYByw
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/webtv/kardeslerim/bolumler

TÜM HABERLER:

Kardeşlerim dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.  Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Dört kardeşin annesiz ve babasız yaşama tutunma mücadelesini konu alan Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden itibaren milyonları ekran başına kilitliyor. Başarılı oyunculuklar ve hikayesiyle reytinglerde de üst sıralarda yer alan dizi sosyal platformlarda da kısa sürede etkileşim rekorları kırmaya başladı. Her hafta yeni bölümü sabırsızlıkla beklenen dizi ekran başındaki izleyiciyi zaman zaman dramatik hikayesi ile gözyaşlarına boğuyor.

Kardeşlerim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

Hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesi.

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel. Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar.

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Celil Nalçakan (Akif Atakul ) İş insanıdır.
Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı) Akif ile yasak aşk yaşamaktadır
Cüneyt Mete (Orhan Eren) Şengül’ün kocasıdır.
Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren) Orhan’ın karısıdır.
Halit Özgür Sarı (Kadir Eren ) Hatice ve Veli’nin büyük oğlu, Ömer, Asiye ve Emel’in ağabeyidir.
Yiğit Koçak (Ömer Eren) Hatice ve Veli’nin küçük oğludur.
Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren) Hatice ve Veli’nin büyük kızıdır.
Aylin Akpınar (Emel Eren ) Kadir Ömer ve Asiye’nin en küçük kardeşidir.
Cihan Şimşek (Oğulcan Eren) Şengül ve Orhan’ın oğlu, Aybike’nin kardeşidir.
Melis Minkari (Aybike Eren) Şengül ve Orhan’ın kızı, Oğulcan’ın kardeşidir.
Onur Seyit Yaran Doruk Atakul) Akif’nin oğludur.
Simge Selçuk (Nebahat Atakul) Akif’in karısıdır.
Damla Su İkizoğlu (Melisa Atakul ) Akif’in kızıdır.
Kaan Sevi (Mazlum)
Recep Usta (Berk)
Gözde Türker (Harika Manyaslı )
İrem Salman (Talya)

Kardeşlerim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Kardeşlerim dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Fatih’te ve birçok farklı ilçede çekimler yapılıyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin ailesiyle yaşadıkları ev, İstanbul Balat’ta yer alıyor. Bu iki katlı müstakil ev daha önce ‘Canevim’ dizisinde de kullanılmıştı.

JENERİK:

Kardeşlerim dizisinin müzikleri birçok başarılı dizinin müziğine imza atan müzisyen Alp Yenier’e ait. Yenier, dizi için özel bir şarkı besteledi. Aynı zamanda dizinin jenerik müziği olan ‘Bugün Dünden İyi’ adlı şarkıyı sevilen sanatçı Güliz Ayla seslendirdi.

Kardeşlerim Jenerik Müziği;

FRAGMANLAR:

Kardeşlerim dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2021 yılının Şubat ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Kardeşlerim dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını ATV’nin internet sitesinde veya youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kardeşlerim dizisi 20 Şubat Cumartesi günü ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Hüzünlü ancak bir o kadar da sıcak hikayesiyle kısa sürede seyirciyi ekrana bağlamayı başaran dizi her cumartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Kardeşlerim dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebiirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Kardeşlerim dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Melisa – Ömer Klip

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da çekimleri devam eden Kardeşlerim dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde, oyuncuların kısa sürede birbirleriyle kaynaştıkları gözlerden kaçmıyor.

Dizi oyuncuları ile kısa kısa röportajlar;