Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Disney Plus Türkiye’deki yayın hayatına Megastar Tarkan’ın konseriyle başlıyor.

Disney Plus Türkiye’deki yayın hayatına Megastar Tarkan’ın konseriyle başlıyor.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte aynı anda Türkiye’de de yayına başlayacak olan Disney Plus platformu için adeta nefesler tutuldu!

Birbirinden iddialı diziler ve filmlerin yayınlanacağı dijital platform, Türkiye’de en büyük abone sayısına sahip olan Netflix’e de ciddi bir rakip olmaya hazırlanıyor!

Disney Plus, 14 Haziran günü  şatafatlı bir gece ile Türkiye’de yayına başlamaya hazırlanıyor. Tersane İstanbul’daki lansman gecesine, Tarkan konseri damgasını vuracak.

Disney Plus Türkiye'deki yayın hayatına Megastar Tarkan'ın konseriyle başlıyor. 52

Tarkan’ın da platform ile bir anlaşma yaptığını belirten Sina Koloğlu, “Megastar’ın bir belgesel yapacağı söyleniyor. Büyük olasılık vereceği konser kaydı da Disney Plus’ta yayınlanır” açıklamasını yaptı.

Sina Koloğlu, “15 star isimle anlaşan Disney Plus’ın yaklaşık 15 milyon dolara yakın bir para verdiği piyasada konuşuluyor” açıklamasıyla dikkat çekti.

TV Eleştirmeni, ” Yıllık geliri yaklaşık 19.2 milyar dolar olan(Disneyland dahil) The Walt Disney Company için bu paralar, önemli miktarlar değil, belirtmek lazım” dedi.

Türkiye pazarını hızlı bir giriş yapan ve agresif bir süreç ile ilerleyen platform, son dönemin en çok konuşulan, en dikkat çeken, en başarılı isimlerini bir bir bünyesinde topladı.

Aralarından Halit Ergenç, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Kerem Bürsin, Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncu ile anlaşmalarını yapan platform, aynı zamanda pek çok yapımcı ve senarist ile de anlaştı.