Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz toplu doğum günü kutlamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu!..

Cem Yılmaz toplu doğum günü kutlamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Cem Yılmaz zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündem oluyor.

Pek çok ünlü ismin doğum günü aynı tarihe denk gelince ve bu ünlü isimlerden hepsi de ünlü komedyenin arkadaşı olunca Cem Yılmaz instagram hesabından arkadaşlarının doğum günlerini tek tek kutladı.

İlk önce Megastar Tarkan’ın doğum gününü kutlayan Yılmaz, Tarkan’ın 50. yaşını bir ödül töreninden beraber fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Cem Yılmaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Cem Yılmaz toplu doğum günü kutlamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu!.. 10

“Nice yıllar kral. Yarım asırlık ömründe bize hep cömert davrandın bizimle hep güzellikleri paylaştın, bir derdini söylemedin, birimize yük olmadın hep ferahlık mutluluk moral verdin. Sen çok yaşa.”

Cem Yılmaz yakın dostu, oyuncu ve müzisyen Fuat Güner’in doğum gününü kutladığı paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi.

Cem Yılmaz toplu doğum günü kutlamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu!.. 11

“Sen çok yaşa kral. Yaşın yok yaşını kutlayayım,tek bir hünerin olsa,yok,hangi hünerini öveyim. Sazınla sözünle hayatımızın güzelliği , şahane abim Nice nice yılların olsun Saglıkla mutlulukla.”

Cem Yılmaz toplu doğum günü kutlamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu!.. 12

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil’de 17 Ekim’de 46 yaşına bastı. Cem Yılmaz ünlü şarkıcının fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak, “Ne günmüş arkadaş, hayatımızın genç neşesi,genç sesi,canımız özgür kızımız Nil. Her zaman biz genç kızlara ilham oldun. Nice yıllar olsun sensiz olmaz” notunu düştü.”

Cem Yılmaz toplu doğum günü kutlamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu!.. 13

Cem Yılmaz son doğum günü kutlamasıyla ise hayranlarını güldürdü. Eminem lakaplı ünlü Amerikalı rap şarkıcısı  Marshall Bruce Mathers’ın doğum günü de aynı tarihe denk gelince ünlü komedyen “Sevgili Marshall Bizim yıldızlar bugün doğdu diye ! Abi beni de araya kat şeklinde bi halin var . Nice yıllar dostum ! Happy birthday ! Çakal seni Tarkan la aynı gün ha! Uyanık” yazdığı paylaşımıyla hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.