Ana sayfa Sosyal Medya Megastar Tarkan’dan annesinin doğum gününde duygusal paylaşım!..

Megastar Tarkan’dan annesinin doğum gününde duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz şubat ayında çıkardığı ‘Geççek’ şarkısından sonra yeni şarkısı ‘Yap Bi Güzellik’ ile 22 temmuz’da hayranlarının karşısına çıkan Megastar Tarkan, annesi Neşe Tevetoğlu’nun doğum gününü instagram hesabından paylaştığı mesajla kutladı.

Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu, yeni yaşını kutladı. Tarkan da annesi için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı. Megastar, annesiyle yer aldığı fotoğrafı paylaştı ve “İyi ki doğdun annemmm, iyi ki varsın sen… Sağlıklı daha nice güzel yılların/yıllarımız olsun. Oğlun seni çok seviyor” notunu düştü.

Instagram’da 5.7 milyon takipçisi bulunan Tarkan’ın annesi ile beraber verdiği poza hayranları tarafından kısa sürede 4 bine yakın yorum yapıldı.

Megastar Tarkan'dan annesinin doğum gününde duygusal paylaşım!.. 7

Bazı takipçileri sevilen şarkıcıya, ‘Ben de en az annen kadar seni seviyorum’ şeklinde yorumlarda bulundular.  Pek çok hayranı ünlü şarkıcıdan gelecek konser haberini sabırsızlıkla bekliyor.

Koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasına kadar konser vermeyeceğini duyuran Tarkan en son Haziran ayından Disney Plus’ın lansman gecesinde sahne aldı. Muhteşem sahne performansıyla yaklaşık 1500 kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan, gecede en sevilen şarkılarını tüm misafirlerle birlikte söyledi.