Ana sayfa Sosyal Medya Tarkan Yap Bi Güzellik dedi ama hayranları Megastar’dan bir güzellik bekliyor!..

Tarkan Yap Bi Güzellik dedi ama hayranları Megastar’dan bir güzellik bekliyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –  Şubat ayında çıkardığı ‘Geççek’ isimli şarkısıyla müzik piyasasını altüst eden ve günlerce konuşulan Tarkan, yeni şarkısı ‘Yap Bi Güzellik’ ile yine adından söz ettirdi.

Yapımcılığını Doğan Music Company’nin üstlendiği yeni şarkının sözleri Tarkan’a, müziği ise Tarkan ve Ozan Çolakoğlu’na ait.

‘Yap Bi Güzellik’, tüm dijital platformlarda eş zamanlı olarak yayınlandı. Instagram hesabından sık sık paylaşım yaparak heyecanını paylaşan Megastarın yeni şarkısı kısa sürede YouTube trendlere girdi. Tarkan, hayranlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

Tarkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Yap Bi Güzellik’i sevmenize çok çok mutlu oldum. O tatlı yorumlarınız, mesajlarınız, ilginiz ve sevginiz için çok teşekkürler. Dilerim ki, canımızın her gün olumsuz haberlerle sıkıldığı, bunaldığı bu zor zamanlarda şarkım sizlere iyi gelmiştir. Ayrıca yazınıza, ruhunuza biraz pozitif enerji ve mutluluk kattıysam ne mutlu bana.”

Tarkan Yap Bi Güzellik dedi ama hayranları Megastar'dan bir güzellik bekliyor!.. 7

Bazı hayranlarnın Tarkan’ın teşekkür paylaşımının altına yaptıkları yorumlar ise dikkat çekti. Pandemiden dolayı bir süredir konser vermeyen Tarkan’dan hayranları artık bir konser haberi bekliyor.

Pek çok hayranı Megastar’a, ‘Ah bir de Harbiye güzelliği yapsan!, ve ‘Konser haberini heyecanla bekliyoruz’ gibi yorumlarda bulundular.

Koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasına kadar konser vermeyeceğini duyuran Tarkan en son Haziran ayından Disney Plus’ın lansman gecesinde sahne aldı. Muhteşem sahne performansıyla yaklaşık 1500 kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan, gecede en sevilen şarkılarını tüm misafirlerle birlikte söyledi.

İşte Tarkan’ın yeni şarkısı ‘Yap Bi Güzellik’;