Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi kanatlandı, uçmaya hazırlanıyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi kanatlandı, uçmaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin aylarca bekledikten sonra yayın hayatına başlayan dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin 4. bölüm fragmanı çok konuşuldu.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse’nin paylaştığı dizide, fetih yaklaştıkça entrikalar da artıyor.

Dizi bazı konularda çok fazla eleştirilse de, genel anlamda beğeniliyor ve her bölümüyle daha da büyük ilgi çekmeye başladı. Dizi rayına oturdukça, övgüler de çoğalmaya başladı.

4. bölümde neler olacak?

Çandarlı Halil Paşa, Mehmed’in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin kapılarını kapatarak yoluna çıkacak kişilere engel olmaya çalışmaktadır. Mara Hatun, büyük bir tehlike nedeniyle Teodara tarafından uyarılır.

Fakat Mara Hatun tanımadığı Teodara’nın boğazına hançer getirerek olan biteni öğrenmeye çalışır. Mehmed, Osmanlı sarayındaki hain ile ilgili bilgi alır. Şehzade Orhan’a yüksek mertebeli bir kişinin yardım ettiğini öğrenen Mehmed, büyük merak ve kuşku içerisine girer.

Peki Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi?

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İzleyenler fragman için; “Gittikçe daha da güzelleşiyor gelecek bölüm daha güzel olacak!”, “Her şey şahane!”, “Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da yine izleyenleri ekrana kitleyen dizi de aksiyon bitmek bilmiyor!”, “Muhteşem Yüzyıl’dan sonraki en iyi dönem dizisi!”, “Bayılıyorum Kenan’a da diziye de!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını Mehmed’in neler yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 4. bölüm fragmanı: