Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, piyango gibi bir dizi anlaşması yaptı!

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, piyango gibi bir dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, dikkat çeken bir isim… Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri çeken Yasmin Erbil, gençlik enerjisi ve güzelliği ile de göz önünde bulunuyor.

Yasmin Erbil, daha önce Dünyanın En Güzel Kokusu ve Mutluluk Zamanı isimli sinema filmlerinde küçük rollerde yer almıştı. Şimdi ise Erbil, yeni bir deneyim olarak dizi setlerine adımını atacak. Babası ve annesinin mesleğini sürdürmekte kararlı olan Yasmin Erbil’in Yasak Elma dizisiyle ekrana gelecek olması ise büyük bir fırsat.

İlk 4 sezonu çok başarılı geçen Yasak Elma, birçok genç ismi parlattı. Şimdi ise Yasmin Erbil bu fırsatı elde etmiş görünüyor… Oyunculuk performansı merak edilen Yasmin Erbil’in dizide Biran Damla Yılmaz ile sık sık sahnesi olacak.

Biran Damla Yılmaz, hikayeye yeni katılan ailenin kızı Kumru’yu canlandıracak. Kumru’nun yakın arkadaşı Canan olarak ise Yasmin Erbil’i izleyeceksiniz.

Bugüne kadar sinemada izlediğimiz Yasmin Erbil’in Yasak Elma gibi çok konuşulan bir dizide yer alacak olması oyunculuk kariyeri açısında adeta bir piyango gibi görülüyor.