Ana sayfa TV Programları Star Market yarışmasında Survivor yarışmacıları ile renkli anlar yaşandı

Star Market yarışmasında Survivor yarışmacıları ile renkli anlar yaşandı

tarafından ker_def

Star ekranında yayınlanan ‘Star Market’, ünlü isimlerin yarıştığı bölümle seyircisini ekran başına kilitledi. Ufuk Özkan’ın sunduğu ‘Star Market’te bu hafta; sunucu manken Elif Ece Uzun ve ünlü şarkıcı Faruk K. partnerleriyle, fenomen ‘Survivor’ yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Elif Gören’in ise birlikte yarıştı. Büyük alışverişin finalinde; Faruk K. ve partneri, tüm yarışmacıları geride bırakarak birinci oldu.

“Star Market”, ünlü isimlerin partnerleriyle yarıştığı bölümüyle ekrana geldi. Eğlence ve keyif dolu anların yaşandığı bölümde; sunucu-manken Elif Ece Uzun teyzesi Şenay Caner ile “Mohti” ismiyle, şarkıcı Faruk K. dansçı partneri Müjgan Nadanoğlu “Hadi Bakalım” ismiyle, Survivor yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Elif Gören ise “Aslanımsı Çitalar” ismiyle büyük ödül için yarıştı.

Yarışmalar üç takım arasında kıyasıya rekabet ve büyük heyecanla başladı. ‘Mohti’, Hadi Bakalım’ ve ‘Aslanımsı Çitalar’ takımları hem eğlenceli hem de kıyasıya bir yarışın içerisine girdi. Heyecanın sürekli dorukta olduğu yarışmada, Faruk K. ve partneri Müjgan ile Yunus Emre Özden-Elif Gören arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Süre tablosunun iki takım arasında sürekli değiştiği etaplarda, heyecan hız kesmedi.

Yarışmacılar arasında yer alan Elif Ece Uzun’un bir gün sonra doğum günü olduğunu öğrenen Ufuk Özkan, sempatik hediyesiyle herkesi güldürdü. Ufuk Özkan, ‘Star Market’ten aldığı pelüş ördeği, Elif Ece Uzun’a vererek doğum gününü kutladı.

“Star Market”’te en ucuz alışverişi yapan ve elenen ilk takım, Elif Ece Uzun ve teyzesinin birlikte yarıştığı ‘Mohti’ takımı oldu. Yarışma boyunca gösterdikleri performansla rakiplerinden geride kalan Elif Ece Uzun, aldığı doğum günü hediyesiyle ‘Star Market’e veda etti.

Şarkıları ve danslarıyla gönüllere taht kuran Faruk K., ‘Star Market’in en hızlısı olarak final etabına çıkmayı başardı. En pahalı alışverişi yapan Faruk K. ve partneri, Survivor yarışmacılarını da eleyerek büyük ödül için yarıştı. Heyecanlı bir final etabı oynayan “Hadi Bakalım” masası, sepetlerinin iki katı ödülle yarışmayı birinci tamamladılar. Ufuk Özkan’ın sunumuyla ‘Star Market’, ünlü yarışmacılarıyla her cumartesi saat 20.00’de Star’da.