Ana sayfa TV Programları Mehmet şef yapılan hatayı affetmedi! | Yarı Final | MasterChef Türkiye

Mehmet şef yapılan hatayı affetmedi! | Yarı Final | MasterChef Türkiye

tarafından ker_def

MasterChef Türkiye yarışmasında yarı final heyecanı yaşanıyor. tv8 ekranında 11 Aralık Salı günü yayınlanan bölümde büyük heyecan dalgası yaşandı.

Mehmet şef yapılan hatayı affetmedi! Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Masterchef Türkiye Mutfağı; yeteneklerini sergileyecek Masterchef adaylarını bekliyor! Ancak bu mutfağa girebilmek o kadar da kolay olmayacak. Binlerce başvuru arasından seçilen 30 yarışmacı adayı Masterchef Türkiye’de kalabilmek için temel becerilerini ve hünerlerini Masterchef mutfağında gösterecek. İşler, bu mutfağa girmekle de bitmiyor. Bu mutfakta kalmak da bu mutfağa girmek kadar zor. Bakalım kimler bu yetenekli 14 yarışmacıdan biri olacak?

Birbirinden farklı yeteneği olan 14 Masterchef adayı, Türkiye’nin Masterchef’i olmak için her hafta sonu bazen stüdyoda, bazen stüdyo dışında kıyasıya bir rekabet sergileyecek.

Yemek pişirme sanatının en ince detaylarını profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu’ndan, yemek yapma tutkusunun hırsa nasıl dönüştüğünü de yarışmacılardan öğreneceğiz.

Uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi Türkiye’nin yeni Masterchef’i olma gururunu yaşayacak ve büyük ödülün de sahibi olacak.