Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Yılmaz Ak’ın Bahar dizisindeki başarısı sosyal medyada güçlü şekilde yankılanıyor!

Mehmet Yılmaz Ak’ın Bahar dizisindeki başarısı sosyal medyada güçlü şekilde yankılanıyor!

tarafından ker_def

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı isimli dizideki Savcı Pars karakteri ile çok sert bir görüntü ortaya koymuştu. Dizi hayranları onun performansı kadar, Pars karakterinin duruşunu da çok sevdi. Mehmet Yılmaz Ak da Yargı dizisi ile çok etkili bir kariyer çıkışı sergiledi.

Oyuncu şimdilerde ise Bahar isimli yeni Show TV dizisinde başrolde bulunuyor. Timur isimli karakteri canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, daha önceki rolünden çok farklı bir karakter ile ekranda yer alıyor. Bu sefer kadınların çok eleştirdiği günümüz erkek temasını yansıtan halleri ile Timur karakteri, izleyicilerin son dönemde en dikkat ettiği karakterlerden birisi oldu.

Timur, sürekli çevresine yalan söyleyen ve karısını aldatmak bir yana en zor zamanında onun yanında olmayan ama her daim durumu kurtarmak için her yolu kendisine mübah sayan birisi. Ancak bu durum onu kurtarmıyor. Ekran başındaki izleyiciler de Timur karakterini gördükçe çevrelerindeki bazı insanlar ile benzerliğini daha yakından fark ediyor.

Bir kadın izleyici sosyal medyada yaptığı yorumda, “Bir kadın olarak diziyi izlerken dört köşe olarak aldığım keyif başka bir zevk. Televizyonda güçlü kadınların hikayelerinin çoğalması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Bir başka kadın izleyici Timur karakterine sert sözlerle eleştiriler getirirken, birçok izleyici için ise Timur’a ‘pislik’ diyerek göndermeler yapıyor.

Tabii ki bu karakterin izleyici de nefret unsuru olmaya başlaması birçok kadın izleyicinin kendi hayatlarında benzer durumlara bir gönderme de olabilir. Ancak asıl dikkat çeken unsur Savcı Pars gibi güçlü bir erkek karakterinden sonra, Timur gibi tam tersi ve zayıf karakterleri bir adamı canlandırma konusunda Mehmet Yılmaz Ak’ın çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu söylemek gerekiyor.