Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızıl Goncalar dizisi 9. yeni bölümde Zeynep’i bekleyen yeni tehlikeler!

Kızıl Goncalar dizisi 9. yeni bölümde Zeynep’i bekleyen yeni tehlikeler!

tarafından ker_def

Now TV kanalında yayınlanmakta olan Kızıl Goncalar isimli dizinin 9. yeni bölümü 4 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Özcan Deniz ile Özgü Namal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi bulunuyor.

İzleyicileri adeta kendisine bağlamayı kısa sürede başaran dizinin 9. yeni bölümünde Zeynep yine tehlikelerle yüz yüze kalacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar ile ilgili detaylar şöyle:

Ölümle burun buruna kalan Meryem ve Zeynep kaçmayı başaramayınca çaresiz dergaha dönmek zorunda kalırlar. Ancak döndüğünde Zeynep’i, aynı çatı altında Cüneyd’e eş olmanın zorlukları beklemektedir.

Zeynep konusunda kendini suçlayan Suavi’nin ötanazi işlemlerini başlatmak için kullanabileceğini düşündüğü Meryem, yaşlı adamın planı için en büyük tehdide dönüşür. Feyza’nın Zeynep’e duyduğu kıskançlık, Zeynep’in, Cüneyd’in sırrına ihanet ettiği sanılacak büyük bir iftiraya dönüşünce Zeynep, Cüneyd’in karanlık yüzüyle tanışır.

Mira’nın hayatı ise gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüpheleri yüzünden büyük bir çıkmaza girer. Levent ve Beste için vakit, Mira’ya hesap verme vaktidir.

Öte yandan Sadi Hüdayi başta olmak üzere Cüneyd, Meryem ve Levent de Hande’nin tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberi ele geçiren Hayri yüzünden adaletin kılıcıyla tanışmak üzeredir.