Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer 25. bölüm fragmanı izle!

Mehmetçik Kutlu Zafer 25. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 24. yeni bölümü 27 Kasım salı akşamı izleyicilerle TRT 1 ekranında buluştu. Hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayan “Mehmetçik Kutlu Zafer” dizisinde İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı rol alıyor.

Dizinin 24. bölümünün hemen ardından 4 Aralık Salı günü ekrana gelecek olan 25. yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünden tüyoları almak ve ilk sahnelere bakmak için videoyu izleyebilirsiniz .

24. ve son bölümden detaylar ise şöyle:

Nurettin Bey, İngilizlere karşı beklenmedik bir hamle yapıyor
İngiliz’in beklediği erzak kervanını durduran Halil Albay, neferleri ile birlikte kışlaya döndüğünde hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Nurettin Bey, kendi bildiğini okumuştur ve İngilizlere karşı bir hamle yapacaktır, bu hamleye kesinlikle karşı duran Halil Albay, bakalım Nurettin Bey’i bu karardan vazgeçirebilecek midir?

Düşman elinde tek bir nefer dahi olsa, mücadele elden bırakılmayacaktır.
Üsküplü, Mehmet’i kurtarmak için yola koyulur… Düşman elinde kalan tek bir nefer dahi olsa, topyekün mücadele elden bırakılmayacaktır. Üsküplü ve diğer Teşkilat-I Mahsusa neferleri, Hamilton’ın Üsküplü’ye karşı kurduğu oyundan habersiz, Mehmet’i kurtarmak için harekete geçer. Mehmet’i bulmayı umarken tuzağa düşen Üsküplü, Mehmet’i olduğu yerden, çekip alabilecek midir?

Hamilton’un yeni planı Halil Albayı öldürmek olacaktır
General Townshend, Basra’dan destek birlik isteyerek, hem dışarıdan hem de kendi ordusuyla içeriden, Türk kuşatmasını yarmayı kafasına koymuştur…

Hamilton, Mehmet’i Osmanlı ordusunun içine gönderir. Pekala amacı, giderek bu savaşın baş aktörü haline gelen Albay Halil’i öldürmek olacaktır… Mehmet, her şeyden habersiz içinde sürüklendiği dipsiz karanlıkta, ışığı görebilecek midir?