Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer 33. Bölüm Fragmanı İzle! Vedaya son 3 bölüm!

Mehmetçik Kutlu Zafer 33. Bölüm Fragmanı İzle! Vedaya son 3 bölüm!

tarafından ker_def

İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi’nin başrollerinde yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, Şubat ayının ortasında 35. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edecek. Dizinin son 3 bölümü izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

“Mehmetçik Kutlu Zafer” 33. Bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı Saat 20.00’de TRT 1’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının ilk detaylarını 33. bölüm 1. fragmanından izleyebilirsiniz.

Peki 32. ve son bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar:

‘’Şehitlerimizin İntikamı’’

İngiliz Ordusunun cephanesini yok ederken Mehmet’i şehit veren Üsküplü ve diğer teşkilatçılar, intikam için and içerler. Bu ne ilk ne son olacaktır…

‘’Düğüm Çözülüyor’’

Yüzbaşı Hamilton, Doktor Alisa sayesinde Üsküplü ve teşkilatçıların saklandığı mekanın yerini ve Üsküplü ile Fatma arasında yaşanan sevdayı öğrenir. Bunun üzerine Hamilton, Şerif Neccar, Fatma ve Üsküplü arasındaki bağlantıyı çözerek harekete geçer. Artık düğüm çözülmüştür ve taraflar kendilerini belli etmiştir.

Townshend, Hamilton’a asker rütbesini tekrar verip, Üsküplü’yü yakalamasını isteyecek midir?

‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’

Kut şehrinde artık silahlar çekilmiştir. Hamilton, teşkilatçıların saklandığı mekanı öğrenmiş, baskın yapmak harekete geçmiştir. Asırlar boyu kahramanlıklara sahne olan savaş meydanlarında bu defa Baba Haydar’ın, Said’in, Mecnun’un, Ali Kumandanın kahramanlıkları yaşanmaktadır.

KÜNYE
Yapım: Bozdağ Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı