Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meksika tatiline çıkan Hande Doğandemir bir korkusunu yenmeyi başardı!

Meksika tatiline çıkan Hande Doğandemir bir korkusunu yenmeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Meksika’ya tatile gitti.

Instagram hesabından tatil pozu paylaşan Doğandemir, Ik Kil bölgesini gezdi. Meksika’nın Yucatan Tinum belesinde bulunan turistik alan, arkeoloji parkının da bir parçası konumunda.

Maya’lara ait bölgede 70 metre derinliğindeki tatlı suya yüksekten atladığını belirten Hande Doğandemir, yükseklik korkusunu yendiğini de gösterdi.

Kendisi için buradan atlamanın çok zor olduğunu ifade eden Doğandemir, “Yüzebiliyorsunuz içinde siyah kedi balıkları var ama müthiş bir his” ifadesinde bulundu.

Kimi hayranları oyuncunun mayosunun çok güzel olduğunu ve yakıştığını belirten yorumlar yaptı.

Paylaşıma 3 saat içinde 80 binin üzerinde beğeni yapıldı.

İşte o paylaşım:

dün inanılmaz bir deneyim yaşadık çok heyecanlıydı ? burası Cenote ik Kil – ‘Cenote Doğal Çukuru’
Mekisa’nın Yucatan Yarımadası’ nda Maya’ lara ait bir bölgede.. 70 metre derinliğinde, bir merdivenle alana ulaşıp oldukça yüksek bir yerden tatlı suya atlatıp – yükseklik korkum olmasına rağmen benim için çok zor olsa da yaptım :) – yüzebiliyorsunuz içinde siyah kedi balıkları var ama müthiş bir his :) Mayalı hükümdarlar dinlenmek ve kurban törenleri için kullanıyormuş.. nasıl bir yer olduğunu sağa kaydırarak görebilirsiniz.. eğer yolunuz düşerse Chichen Itza’ ya kadar olan yorucu yolculuğun sonunda kendinizi ödüllendirmiş olursunuz ?

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

dün inanılmaz bir deneyim yaşadık çok heyecanlıydı ? burası Cenote ik Kil – ‘Cenote Doğal Çukuru’ Mekisa’nın Yucatan Yarımadası’ nda Maya’ lara ait bir bölgede.. 70 metre derinliğinde, bir merdivenle alana ulaşıp oldukça yüksek bir yerden tatlı suya atlatıp – yükseklik korkum olmasına rağmen benim için çok zor olsa da yaptım :) – yüzebiliyorsunuz içinde siyah kedi balıkları var ama müthiş bir his :) Mayalı hükümdarlar dinlenmek ve kurban törenleri için kullanıyormuş.. nasıl bir yer olduğunu sağa kaydırarak görebilirsiniz.. eğer yolunuz düşerse Chichen Itza’ ya kadar olan yorucu yolculuğun sonunda kendinizi ödüllendirmiş olursunuz ?

hande doğandemir (@handedogandemir)’in paylaştığı bir gönderi ()