Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinden müthiş başarı! İlk bölümüyle reytingin zirvesine oturdu!

Meleklerin Aşkı dizisinden müthiş başarı! İlk bölümüyle reytingin zirvesine oturdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Berkay Hardal ve Gülper Özdemir’in oynadıkları Meleklerin Aşkı dizisi, ilk bölümüyle Show TV’de dün akşam (5 Haziran) ekrana geldi.

Dizinin ilk bölümünün reytingleri belli oldu. Meleklerin Aşkı, ekrana hızlı bir giriş yaptı.

Total’de ilk sıraya yerleşen dizi, tekrarıyla da Total’in 3. sırasında yer aldı.

AB kategorisinde ise 2. sırada yer alan dizinin tekrarı da 3. sıradaydı.

Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini bir aile filminde birleştiren Meleklerin Aşkı dizisinin Yapımcılığını Süreç Film’in üstleniyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini ise Ersoy Güler yapıyor.

Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Meleklerin Aşkı dizisinden müthiş başarı! İlk bölümüyle reytingin zirvesine oturdu! 7

Dizi ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Ekranda sıcacık bir aile ve aşk hikayesinin anlatıldığı dizi, sosyal medyada da izleyenlerden övgüler alıyor. Yaz dizilerine bambaşka bir hava getiren dizi, eğlenceli ve komik sahneleriyle de sosyal medyada çok konuşuluyor.

İlk bölümde neler oldu?

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır.

MELEKLERİN AŞKI TÜM BÖLÜMLER,SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek miydi? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.

İşte 2. bölüm tanıtımı: