Ana sayfa Dizi Fragmanları Meleklerin Aşkı 10. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

Meleklerin Aşkı 10. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

tarafından ker_def

Meleklerin Aşkı dizisi 11. bölümde final yapacak. Finalden bir öncesi bölüm 13 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. İşte 10. bölüm 2. fragmanı. Videodan izleyebilirsiniz.

Meleklerin Aşkı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Genel Hikaye

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek miydi? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Ersoy Güler’in yazdığı, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan’ın oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam…

Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur.

Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek miydi? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.

Yapım: Süreç Film
Yapımcı: İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu
Senarist -Yönetmen: Ersoy Güler

Oyuncu Kadrosu:
Rukiye İnançlı: Oya Başar
Melek Saymaz: Gülper Özdemir
Yağmur Duru: Berkay Hardal
Melike Çekilmez: Didem Balçın
Necmettin Çekilmez: Toygan Avanoğlu
Teoman Acar: Serkan Kuru
Sercan Alagöz: Alihan Aracı
Deniz Cengiz: Rümeysa Arslan
Mehtap Kurt: Özlem Mahmutoğlu
Şirin Çekilmez: Ebrar Alya Demirbilek
Oya Çekilmez: Deniz Kaynak
Kaya Çekilmez: Arda Adil Görgen

Meleklerin Aşkı Kim Kimdir?

OYA BAŞAR (RUKİYE EFE)
Dediği dedik çaldığı düdük bir emekli hâkime… Dünyanın en huysuz, en inatçı ama bir yandan da en tatlı kadınıdır o. Yumuşacık kalbini dominant karakteriyle örtmeye çalışmaktadır. Yıllar önce kocası tarafından terk edilmiştir ve şimdi tek amacı iki kızını ve hatta onların ailelerini de kendi kanatlarının altında birleştirmektir. Böylece hala içten içe aşık olduğu eski kocasına karşı büyük bir zafer edinmiş olacaktır. Bu uğurda da kızı Melek’i, huyundan suyundan emin olduğu efendi bir delikanlıyla evlendirmek için kolları sıvayacak, türlü çeşit entrikaların baş mimarlığını üstlenecektir.

OYA BAŞAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları’na giren Oya Başar, İstanbul’da eğitimini tamamladıktan sonra, çok çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare, İstanbul Tiyatrosu, Ali Poyra zoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televızyon dizileri yaptı. Ardından “Levent Kırca – Oya Başar Tıyatrosu” kuruldu. 1988 yılında başlayan dünyanın en uzun soluklu programlarından olan “Olacak o Kadar” TV dizisinde de oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. Son dönemde Şehir Tiyatrosu’na tekrar dönerek, müzikal oyun 7 Kocalı Hürmüz oyununu oynadı. Oya Başar, TV ve tiyatro çalışmalarına aktif olarak halen devam etmektedir.

GÜLPER ÖZDEMİR (MELEK SAYMAZ)
En az annesi Rukiye kadar inatçı ve dediğim dedik bir kızdır Melek. Hayattaki en büyük amacı ise öğrenmektir. Henüz yüksek lisans yapmakta olan Melek’in üniversiteyle olan ilişiğini bir ömür kesmeye niyeti yoktur. Aynı zamanda, varlığından haberdar olduğu her türlü haksızlığa karşı baş kaldırmaya yeminli bir aktivisttir. Herkesin dört gözle beklediği aşka karşı, kapısını değil çalmak yumruklasa bile fark edemeyecek kadar kördür.

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Gülper Özdemir, 1990 yılında Frankfurt’ta doğdu. Orta ve lise eğitimini Almanya’da tamamladıktan sonra; Almanya’da başladığı ‘’RheinMain University of Applied Sciences/International Business School’’ eğitimini Amerika’da ‘’Truman State University’’de tamamladı. Oyunculuk eğitimine lise yıllarında Almanya’da başladı. Hem Alman hem Türk Tiyatroları’nda sahne aldı. Daha sonra “New York The Living Theatre” ‘a oyuncu olarak katıldı ve Judith Malina’nın ”No Place To Hide” oyununu sahnelendirdi. Paris’te oyunculuk eğitimine devam eden Gülper Özdemir’ 4 yabancı dil konuşuyor. Televizyon ekranlarındaki ilk dizi projesi ”Med Cezir” oldu. Daha sonra ”Bana Sevmeyi Anlat” projesinde “Simge” ve ”Kara Yazı” dizisinde ‘’Derya’’ karakteriyle yer aldı. “Tutsak” dizisindeki ‘’Elif’’ karakteri ile başrol kariyeri başladı.

Dizileri:

2014 – Med Cezir
2015 – Bana Sevmeyi Anlat
2017 – Kara Yazı
2017 – Tutsak

Oyunları:

– The Living Theatre / No Place To Hide By: Judith Malina / New York

– Tiyatro Frankfurt / Dünyanin ortasinda bir yer By: Özen Yula / Frankfurt

– Rudolf-Koch-Schule / Bonnie and Clyde / Frankfurt

BERKAY HARDAL (YAĞMUR DURU)
Merhametin, minnetin ve vicdanın olgunlaştığı bir yerde, onlarca yaşlı meleğin şefkatli kucağında büyümüştür Yağmur. Çünkü daha bebekken annesi tarafından bir huzurevinin kapısına bırakılmış ve oradaki yaşlı melekler tarafından büyütülmüştür. Bu yüzden olsa gerek yaşlıların tecrübesini genç zihnine sığdırabilmiş bir delikanlıdır. Kuşkusuz ki onun aşkı da yaşamı gibi diğer insanlardan çok başka başlayacak ve hınzır mücadelelerle sınanacaktır.

BERKAY HARDAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
2 Mart 1996’da doğan Berkay Hardal eğitimini Trakya Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

DİDEM BALÇIN(MELİKE ÇEKİLMEZ)
Rukiye’nin büyük kızı, Necmettin’in eşidir Melike. Oya ve Kaya adında ikizleri ve Şirin adında bir küçük kızı vardır. Çocuk sahibi olduktan sonra kocası Necmettin’in de baskısıyla diş hekimliği yapmaktan bir süreliğine vazgeçse de azimli bir kadın olarak kocasını ev kredisine sokup, mali nedenlerle yeniden çalışmaya başlayacaktır. Tabi ki Necmettin’in kıskançlığı ve geleneksel tavrından doğan kimi marazlar olacaktır ama yanlarına taşınan Rukiye, yanında çok daha büyük marazlarla geleceğinden diğer marazlar gölgede kalacaktır.

DİDEM BALÇIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Özlem adında bir ablası vardır. istanbullu olan annesi Nur Balçın, 1975 yılında Japonya’da düzenlenen Miss Beauty’de Türkiye’yi temsil etti. TRT Radyosu’nda çalışan babası Gazianteplidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.
Ablasıyla Doda sanat ı açarak şirketlere drama diksiyon eğitimi vermeye başladı. Daha sonra Sanat Mahal ve DasDas ın kurucu ortakları arasında yer aldı. Dizi Sinema ve tiyatro oyunlarıyla mesleğine devam etmektedir.

TOYGAN AVANOĞLU (NECMETTİN ÇEKİLMEZ)
Çekilmez ailesinin reisi, Rukiye Hanım’ın damadıdır. Bir eşek çiftliği vardır ve geçimini bu çiftlikten sağlar. Cimri, kıskanç ve maço bir adamdır. Necmettin’in tüm hayatı hesap- kitaptır. Hayata kâr- zarar gözlüğüyle bakar ve hep kâra geçmek ister. Geleneksel tavrından dolayı evde kendi sözünün geçmesini ister ve öyle olduğunu zanneder. Çünkü Melike ve çocuklar Necmettin’e tamam demeyi ihmal etmeyip kendi bildiklerini okumaktan geri durmazlar. Sadece Rukiye bu düzene ayak uydurmaz ve tüm varlığıyla Necmettin’i domine eder. Çünkü Necmettin Rukiye Hanım’dan çok çekinmektedir.

TOYGAN AVANOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
19 Ocak 1979’da İstanbul’da doğdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldı. Ardından tiyatro çalışmalarında yer alan Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinde rol aldı.
2016 yılında Hayati Tehlike adlı sinema filminin başrolünde yer alan Toygan Avanoğlu, Kedi Özledi, Deli Aşk, Ayla ve Yol Arkadaşım filmlerinde de rol aldı.

OYNADIĞI DİZİLER

-Meleklerin aşkı
-Yeni Gelin
-Hanım Köylü
-Güzel Köylü
-Benim İçin Üzülme
-Muhteşem Yüzyıl
-Düşman Kardeşler

OYNADIĞI FİLMLER
-Yol Arkadaşım
-Ayla
-Deli Aşk
-Hayati Tehlike
-Kedi Özledi
-Kanal-i-zasyon

SERKAN KURU (TEOMAN ACAR)
Melike’nin diş hekimliği kliniğinin ortağıdır. Melike çocuklarla ilgilenmek için mesleğe ara vermeden önce uzun süre birlikte çalışmışlardır. Gün gelip Melike kliniğe dönmeye karar verince de Teoman onu büyük bir mutlulukla karşılamıştır. Kuşkusuz ki Necmettin bütün kıskançlığıyla sürekli tepelerinde olacak ve Teoman’a sırf karısının yakınından bulunan bir erkek olduğu için etmediğini bırakmayacaktır. Aslında çok da haksız değildir. Çünkü Teoman içten içe Melike’den hoşlanmaktadır.

SERKAN KURU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
18 Haziran 1978’de Bursa-İznik’te dogdu. İlk, orta ve lise eğitimini İznik te tamamladi. Balıkesir Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümünden mezun olduktan sonra bir teknoloji firmasında çalışmaya başladı. 2005 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır.
İlk kez 2004 yılında, TV filmlerinde oyunculuk yapmaya başlayan Serkan Kuru; 2006 yılında, çalıştığı teknoloji firmasındaki işinden ayrılarak profesyonel anlamda aynı yıl içerisinde “Emret Komutanım” adlı dizi filmde rol almıştır.
Bahtiyar Ölmez (2018-2017)
Kertenkele (2015-16),Yuzyillik Muhur(2015), Kara Para Aşk (2014),Tövbeler Tövbesi (2012) Araf Zamani (2011),Elde Var Hayat (2010),Yalancisin Sen (2009) gibi bir çok dizi ve
Tatli Bela (2018) Sinyalciler (2017),Evlenmeden Olmaz (2015),Şevkat Yerimdar (2013)
Taş Mektep (2012) Muhalif Baskan
gibi bir çok sinema filminde rol almıştır.

ALİHAN ARACI (SERCAN ALAGÖZ)
Sercan Yağmur’un en yakın arkadaşıdır. Eğer Yağmur bir yerde bir tartışmaya karışmış ya da başına bir bela açılmışsa bunun tek nedeni vardır, o da tabi ki Sercan’dır. Başına açtığı tüm işleri, iyi niyetinden ve serde delikanlılık olduğundan açar. “Kız meselesi” mi? Hayır canım, ne alakası var? Sercan’ın asla o taraklarda bezi olmaz.

ALİHAN ARACI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Üniversitesi’nde mühendislik okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yüksek Lisans yaptı. Küçük yaşta tiyatro ile tanışan oyuncu, öğrenimi devam ederken de üniversitelerin tiyatro kulüplerinde oyunculuk çalışmalarını sürdürdü. Bu güne dek Aşk ve Ceza, Kalbim Seni Seçti, Babam İçin, Bugünün Saraylısı ve Hayat Bazen Tatlıdır dizi projeleri ile televizyon filmi Niyazi Bey’de rol alarak geniş hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu, başrol oynadığı son sinema filmi Suda Balık’taki performansıyla birçok uluslararası festivalde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterildi. Alihan Aracı, “Meleklerin Aşkı” dizisinde Sercan karakterine hayat vermektedir.

Sinema Filmleri
– 2017 Niyazi Bey – Ali Karakteri ( Başrol )

– 2016 Suda Balık – Sefa Karakteri ( Başrol)

Dizi Filmleri
– 2017 Hayat Bazen Tatlıdır – Loçko Nedim Karakteri ( 26 Bölüm )

– 2014 Bugünün Saraylısı – Çetin Katiboğlu Karakteri ( 34 Bölüm )

– 2012 Babam İçin ( 23 bölüm )

– 2011 Kalbim Seni Seçti – Berk Karakteri ( 23 bölüm )

– 2011 Aşk ve Ceza – Haldun Pala Karakteri ( 53 bölüm )

Reklam Filmleri
– 2012 HSBC Sticky Weasel Reklamı

– 2010 GNCTRKCLL Reklamı

Ödülleri
– 2017 Uluslararası Milano Spor Filmleri Festivali / 2017 Onur Ödülü Suda Balık

– 2017 Uluslararası Berlin Film Festivali / 2017 Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu Adayı Suda Balık

– 2017 Uluslararası Madrid Film Festivali / 2017 Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu Adayı Suda Balık

– 2017 Uluslararası Nice Film Festivali / 2017 Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu Adayı Suda Balık

ÖZLEM MAHMUTOĞLU (MEHTAP KURT)
Melek’in en yakın iki arkadaşından biri olan Mehtap da tıpkı Melek gibi aktivisttir. Onunla birlikte gerek yurt içinde gerekse yurt dışında, hayvan hakları ve kadına şiddet gibi evrensel sorunlara dikkat çekmek için çeşitli eylemler yapmıştır. Mizaç olarak Melek’e Deniz’den daha yakın olsa da aşk meşk konularıyla Melek’ten daha ilgili olduğu açıkça ortadadır.

ÖZLEM MAHMUTOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
1993 Ankara doğumludur. Haliç üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Üniversite tiyatro sahnelerinde bir çok tiyatro oyunu oynadı. Kısa filmlerin yanı sıra, Sevda’nın Bahçesi, Çember , Rüzgar’ın Kalbi gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Genç oyuncu şan eğitimi almıştır ve ileri derecede İngilizce bilmektedir.

EBRAR ALYA DEMİRBİLEK (ŞİRİN ÇEKİLMEZ)
Henüz sadece altı yaşında olan Şirin, Çekilmez ailesinin en küçük bireyidir. Büyümüş de küçülmüş lafı onun için icat edilmiştir. Evin neşesi ve istihbaratıdır. Çocuksu hisleri ve hinlik gibi görünen saflığı sayesinde kimi zaman çözülmez denen olayları çözüme kavuşturacak kimi zaman da ufak çaplı felaketlere neden olacaktır.

EBRAR ALYA DEMİRBİLEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
30.09.2013’de doğan Ebrar Alya Demirbilek, 6 aylıkken Yalan Dünya dizisinde 13 bölüm yer aldı. Sen Benimsin adlı dizide ve Vecihi Hür Kuş adlı sinema filminde yer alan Ebrar Alya bir çok reklam filminde de boy gösterdi. Ebrar Alya Demirbilek hâlâ Show TV’de yayınlanan Çocuktan Al Haberi adlı programda yer alıyor.

DENİZ KAYNAK (OYA ÇEKİLMEZ)
Çekilmez ailesinin ergenlik çağındaki hınzır ikizlerinin tekidir Oya. İstediğini yapmayı daha doğrusu yaptırmayı iyi bilir. Her türlü olaydan ustalıkla sıyrılma kabiliyetine sahiptir. Baktı olmuyor, başına iş alacak, o zaman da dudaklarını büküp üzgün ifadesini takınıverir. Nasıl olsa onun bu hali karşısında “ah canım yaa” diyemeyecek kimse yoktur.

DENİZ KAYNAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
EĞİTİM-ÖĞRETİM
Antalya Ozel Sinav Ortaokulu 8. Sinif ogrencisi
2015-2016 Martı Yayınları Türkiye Genel Deneme Sınavı İl 3.cüsü, Türkiye 6.cılığı
2015-2016 MEB İl Müdürlüğü PTS Sınavı İl 2. cisi
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem üstün başarı ve Altın Kartal ödülü
Not: Yukarıda ki derecelerin belgeleri ek te sunulmuştur.

İLKOKUL:

2010-2011 Antalya İstek Yeditepe Koleji başarı ile mezuniyet

BİLİM PROJELERİ
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri
Bölge finali “Hurma Toprak” projesi. Belge ek ‘te sunulmuştur.
2018 Tübitak Bilim Proje Yarışması için diğer bir projemiz şu an değerlendirmede.

TELEVİZYON VE SİNEMA
•SAKARYA FIRAT Sezon kadrosunda TRT 1 TV. Dizisinde Nilgün Öğretmen’in Kızı ELİF Karakteri
Yapimci: Osman Sinav
Yapim:Sinegraf
Yonetmen:Veli Celik

*2013 yılı 50.Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Jüri Özel Gösterim Seçkisi
HER SEY YOLUNDA Yapim 2013 ( Rol : Arzu Yanardag in cocuklugu rolu)
Yapim:Marla Yapim
Yonetmen:Serdar Bardakci-Tahir Zencirbag
Senaryo:Vasif Kucukoruc
Basroller:Arzu Yanardag & Kutsal Kaynak
https://youtu.be/Z2eb-rlxLmY

*Malatya Altın Kayısı Film Festivali Uzun metraj Jüri Özel Gösterim Seçkisi
KAFES Yapim 2014 ( Rol : Aliye , dört ana karakterden biri)
Yapim:Marla Yapim
Yonetmen:Serdar Bardakci
Yard. Yönetmen:Tufan Şimşekcan & Ozan Sihay
Senaryo:Ruteba Tatlı & Göksal Kaynak
Basroller:Gaye Turgut Evin & Kutsal Kaynak & Deniz Şen Hamzaoğlu ve Deniz Kaynak

TANITIM VE REKLAM FİLMLERİ
*TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ tarafından hazırlanıp yurtdışında gösterime gire TURKEY DISCOVER THE POTENTIAL “Reflect your light” isimli Kutnu Kumaş tanıtım filmi

*VAKIF GYO – Bizimtepe Aydos Konut Proje Reklamı Ulusal kanallar

TİYATRO
• AVCI İLE AYI Çocuk Oyununda Tavşan Rolü (Yaş 6 Yıl 2010 Kırmızı Kalem Tiyatro)

• ALİCE HARİKALAR DİYARINDA Müzikalinde Başrol ALİCE Oynadı (Yaş 7 Yıl 2011 Kırmız Kalem Tiyatro)

• SOYTARILAR OKULU Çocuk Oyununda ÖPÜCÜK Karakteri Oynadı (Yaş 8 Yıl 2012 Kırmızı Kalem Tiyatro)

• KAYIP ŞEHİR ATLANTİS Müzikalinde Deniz Kızı FİYONYA Karakteri Oynadı (Yaş 9 Yıl 2012 Kırmızı Kalem Tiyatro)

• BİR TATLI PERFORMANS (Yaş 9 Yıl 2012-2013 Kırmız Kalem Tiyatro)

• BİR YAZ GECESİ RÜYASI W. Shakespeare Puck karakterini oynadı (Kırmızı Kalem)

*GÜLDÜK GÜLDÜRDÜK 2017 Yaz Çoçuk Programı yıl sonu oyunu

MÜZİK
Piyano ve gitar . Etkinlikler : İstek Okulları yıl sonu konserleri, Antalya Güzel Sanatlar Merkezi Yıl Sonu Konserleri

EDEBİYAT
Şiir : 2016 Sınav Okulları Atatürk Sevgisi konulu Şiir yarışması 3.cüsü

Hikaye : İstek Okulları Hikaye seçkileri. “Uçamayan Peri”

ARDA ADİL GÖRGEN (KAYA ÇEKİLMEZ)
Çekilmez ailesinin ergenlik çağındaki hınzır ikizlerinin diğer tekidir Kaya. O da tıpkı Oya gibi hin zekâsı sayesinde hiçbir isteğinden geri kalmaz. Başı belaya girse bile bu belayı büyük bir ustalıkla etrafındaki herhangi bir canlıya yönlendirme özelliğine sahiptir. Olur da bu taktik işe yaramazsa ikinci bir silahı vardır. O da sürekli büyüdüğünü iddia ettiği halde henüz sadece çocuk olduğu bahanesidir.

ARDA ADİL GÖRGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
27 Aralık 2002 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Ukraynalı, babası ise Adanalı’dır. 2016 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünü yetenek sınavı ile burslu olarak kazandı. Şu anda lise 2. sınıf Tiyatro bölümünü okumaktadır.

2017 yılında Tims&Bi yapımın projesi olan Yüz Yüze dizisinde rol aldı. Bu proje için Ümit Çırak’dan özel eğitim aldı.

Arda Görgen, oyunculuğu, tiyatroyu çok seviyor, kendini en mutlu hissettiği yer sahne ve setler.

müzik ile ilgileniyor, çok güzel resim yapıyor ve hayvanları çok seviyor.

RÜMEYSA ARSLAN (DENİZ CENGİZ)
Melek’in en yakın iki arkadaşından biridir. O da tıpkı Melek gibi azılı bir aktivisttir ama o haksızlıklara karşı çıkmak için kendini kapılara zincirlemeyi bildiği gibi aşkının ya da hevesinin uğruna başkalarını da zincirlemeyi göze alabilmektedir. Yağmur’u ilk gördüğü an, yeni hedefine çoktan kilitlenmiştir.

RÜMEYSA ARSLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?
Öğretmen bir anne ve Futbol Antrenörü bir babanın kızı olarak 1998 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen Rümeysa Arslan, anne ve babasının mesleği dolayısla Ankara, Batman, Sason ve Çanakkale gibi farklı şehirlerde yaşadı. Lise eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü kazanan Rümeysa, küçüklüğünden beri gitar çalıp şarkı söylediği için bir süre sonra asıl hayalinin sahnede olmak ve müzik yapmak olduğuna karar vererek, İstanbul Haliç Üniversitesi’nin Konservatuvar sınavlarına girip Opera bölümünü kazandı. Öğrenimine hala aynı okulda devam eden Arslan, profesyonel oyunculuk kariyerinin ilk adımını Meleklerin Aşkı dizisiyle attı.