Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinin 6. bölümü izleyiciyi çok şaşırtacak sahnelerle geliyor!

Meleklerin Aşkı dizisinin 6. bölümü izleyiciyi çok şaşırtacak sahnelerle geliyor!

tarafından ker_def
Yaz ekranının sevilen dizilerinden Meleklerin Aşkı, elde ettiği başarılı reyting sonuçları ile Show TV’yi memnun etmişti.

9 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan 6. bölümde neler olacağı merak konusu…

İstanbullu Gelin dizisinde pek dikkat çekmeyen bir rolden sonra Meleklerin Aşkı dizisi Berkay Hardal için iyi bir seçim oldu. Sürekli olarak gündemde kalmayı başaran Hardal, dizi sayesinde İstanbullu Gelin’de geri planda bırakılmanın acısını da çıkarmışa benziyor.

Gülper Özdemir de başarılı oyunculuğu ile takdir toplayan bir diğer genç oyunculardan. Oya Başar’ın ustalığını sergilediği Meleklerin Aşkı dizisinin 6. bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı.

İşte 6. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yağmur, Melek’e aşkını itiraf edeceğini, onunla güzel günler göreceğini hayal ederken kendini psikopat bir abinin pençesinde bulmuştur. Yağmur’un içine düştüğü yanlış anlamadan bu sefer öyle kolay kurtulamayacaktır. Çünkü Mehtap’ın abisi, gözünü karartmıştır. Yağmur’la kardeşini baş göz edecektir. Evdeki herkes Yağmur’un, Hamdi’nin suyuna gitmesini, şimdilik onun söylediklerini yapmasını istemektedir. Fakat Yağmur bunu yapamaz. Çünkü her geçen saniye, Melek’ten biraz daha uzaklaşmakta, aşkıyla arasına aşılmaz engeller girmektedir. Bütün ev halkı, Yağmur’u, Hamdi’nin elinden kurtarmanın yollarını arar.

Meleklerin Aşkı dizisinin 6. bölümü izleyiciyi çok şaşırtacak sahnelerle geliyor! 7

Sonunda Hamdi bir şekilde ikna edilmiş, tehlike bir süreliğine de uzaklaştırılmıştır. Artık Yağmur’un kaybedecek vakti yoktur. Yeni bir tehlike ya da yanlış anlama baş göstermeden Melek’e aşkını itiraf edecektir. Melek, eve gelir gelmez onu dışarı çıkaracak, ve Melek ne derse desin asla aşkından vazgeçmeyecektir. Yani Yağmur, amacına ilk defa bu kadar yaklaşmıştır. Ve fakat, kader ağlarını örmeye devam etmiş, Melek’i çok büyük bir ikilemde bırakmıştır. Melek, vicdanına yenik düşmüş, eve; herkesi ve her şeyi terk etme kararıyla gelmiştir. Yağmur, hayallerine adım atacağını sandığı anda Melek’i sonsuza kadar kaybetme gerçeğiyle karşı karşıyadır.