Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen çok farklı duyguları aynı dizide bir araya getiriyor!

Melis Sezen çok farklı duyguları aynı dizide bir araya getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gülcemal dizisi Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanıyor ve Melis Sezen ile Murat Ünalmış ikilisi de başrol çifti olarak öne çıkıyor. Dizi ile birlikte yeniden setlere adımını atan Melis Sezen, 2 sezon süren Sadakatsiz projesi ile büyük bir kariyer çıkışına imzasını attı.

Oyuncu adına çok farklı duyguları yansıtması gereken Deva karakterinin yeteneklerini gösterebilmesi adına iyi bir rol olduğu ortada. Gülcemal dizisinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada olumlu eleştiriler aldığı kadar olumsuz yorumlarla da karşılaşan oyuncu, gelişmelerden ise memnun.

Yaptığı açıklamada her şeyin iyi gittiğini ve güzel geri dönüşler aldığını söyleyen Melis Sezen için Deva karakterinin kariyerinde özel bir yeri var.

Deva aslında günümüz dünyasındaki birçok kadının yaşantısına da ışık tutuyor. Melis Sezen, karakterin detaylarını şu sözlerle ifade etti:

“Deva, terk edilmiş bile olsa isyan etmemiş. Neden sorusunu soruyor, ben kimim sorusunu soruyor. Öfkeleniyor, cevap bulamıyor. Karakterin en büyük meselesi bu. Ben kimim sorusu, benim köküm ne? O sorunun cevabını bulmaya çalışıyor, çünkü ait hissedemiyor. Çünkü annesi tarafından terk edilmiş. Annesinin onun yanında olduğuna, annesi ile iletişimini hiç bir zaman kesmediğine, sanki annesi ölmüş olsa bile, annesi onun için içinde bir yerde yaşıyor. İsyan etmek, öfkelenmek, kin gütmek yerine inancını devam ettirip, bunu sevgiye vurup, yüreğini açan bir kız.”

Murat Ünalmış sert bir erkek karakteri ile dizide yer alıyor ve Gülcemal’in derdinin devası olması noktasında da Melis Sezen’in canlandırdığı Deva dikkatleri çekecek.

Melis Sezen, hikayenin gidişatı konusunda şu bilgileri verdi: “Gülcemal’in derdine deva olmak zor. Ama Deva şifacı bir kız. İnsan illaha iyileştirmeye çalışmak zorunda değildir. Bazen bazı ruhlar bir araya gelir ve hepimiz birbirimize hizmet ederiz. Gülcemal ile Deva da aynı o şekilde bir araya geliyorlar.

Yani ruh eşi kavramı da burada söylenir ya. Bir noktada birbirinizi tamamlar, birbirinizin hayatlarında yol almaya başlarsınız. İkisi de çok yaralı. Birinin kalbi ne kadar yaralı olsa da açıyor, yüreği açık yine sevgi ile doldurmayı seçmiş. Ama Gülcemal nefret ile doldurmayı seçmiş. Aslında Deva, sevgiyi gösterecek Gülcemal’e..”