Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları 12. bölümde korkularla yüzleşme vakti geldi!

Ateş Kuşları 12. bölümde korkularla yüzleşme vakti geldi!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 14 Nisan Cuma 20.00’de ekrana gelecek 12. Bölümüyle yine soluksuz izlenecek. Ateş Kuşları’nda; Gülayşe, öz halası Hacer’le tanışırken, Ateş Kuşları ise bu kez gerçekten Gülayşe’yi kaybetme korkusu içindedirler.

Ateş Kuşları için yıllardır kaçtıkları en büyük korkularıyla yüzleşme zamanı gelip çatar. Gülayşe şimdi halası Hacer Eyüboğlu’nun karşısındadır. Hacer, yıllardır görmediği yeğeni Lara’nın gözlerinin içine bakmaktadır. Mercan ve Zıpkın’ın köşke girmek için çevirdiği tüm dolapları öğrenen Hacer, Gülayşe’yi babasına götürecek mi?

BARBAROS, GÜLAYŞE’Yİ KORUYABİLECEK Mİ?

Ateş Kuşları gerçekten Gülayşe’yi kaybetmekle karşı karşıyadır! Barbaros tüm bunlar yaşanırken Gülayşe’yi nasıl koruyacak?

GEÇMİŞTE KÖKSÜZLER, SABİT’İ NASIL KURTARACAK?

Geçmişte ise Köksüzler, Sabit’i bırakmazlar. Onu bir şekilde kurtarmayı başarırlar ancak bu kez Gülayşe asıl tehlikeyle karşı karşıyadır.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.