Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen için iyi bir sınav olan Gülcemal dizisi için sosyal medyada isyan sürüyor!

Melis Sezen için iyi bir sınav olan Gülcemal dizisi için sosyal medyada isyan sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melis Sezen ve Murat Ünalmış ikilisinin başrolünde yer aldığı Gülcemal dizisi, Fox TV’de perşembe akşamları yayınlanıyor. Dizinin şimdiye kadar 11 bölümü ekrana geldi. Daha önce 10. bölümde final yapması yönünde bir karar alınmış olsa da izleyicilerin ilgisinin yükselmesi ve sosyal medyadaki tepkiler sonucunda 3 bölüm daha uzatıldığı ortaya çıkmıştı.

Gülcemal dizisi için basına yansıyan 13. bölümde final yapacağına yönelik haberler birçok izleyiciyi derinden yaraladı. Özellikle de Deva karakteri ile çok iyi bir dram performansı ortaya koyan Melis Sezen hayranları, dizinin devam etmesi gerektiğine inanıyor.

Murat Ünalmış canlandırdığı Gülcemal karakteri ile zaten en baştan izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı. Bir Zamanlar Çukurova gibi etkili bir diziden sonra Ünalmış’ın yine çok başarılı bir performans ortaya koyduğu dizi, hayranları tarafından beğeni toplamıştı.

Melis Sezen ise en başta çok eleştirilmiş, bu role yakıştırılmamış ve Murat Ünalmış için iyi bir partner olmadığı yorumları sosyal medyada sıklıkla yazılmıştı.

Ancak Melis Sezen’in hikayenin ilerleyen süreçlerinde ortaya koyduğu performans, sosyal medyadaki eleştirilerin ortadan kaybolup yerini övgü dolu yorumlara bırakmasını da sağladı.

Deva karakteri ile özdeşleşen ve her yeni bölümde hayranlarını biraz daha hikayenin içine çeken Melis Sezen, iyi bir sınav verdi. Ayrıca dizinin 13. bölümde final yapacağına yönelik beklenti sosyal medyada isyana dönüştü.

Yabancı dizi hayranlarının da heyecanla takip ettiği ve devam etmesini istediği Gülcemal dizisinin reytinglerde istenilen sonuçları elde edememesi Fox TV’nin diziye verdiği desteğin azalmasına neden oluyor.

İkinci sezon olmasını isteyen dizi hayranları sosyal medyada çok yoğun bir şekilde Fox TV yetkililerine mesajlarını ulaştırmaya çalışıyor. Dizinin hikayesinde yapılacak değişim ile ikinci sezonda da sürebileceğine inanalar çok ama reyting sistemi projenin önündeki en önemli engel olarak gözüküyor.

6 Temmuz Perşembe akşamı 12. bölümü yayınlanacak olan Gülcemal dizisinde finalin nasıl olacağı da merak edilen bir başka konu.