Ana sayfa Dizi Fragmanları Veda Mektubu, birçok dizi için yeni bir stratejinin ilk uygulaması gibi oldu!

Veda Mektubu, birçok dizi için yeni bir stratejinin ilk uygulaması gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisi 2022 – 2023 sezonunun sonlarına doğru izleyicilerle buluştu ama hikayesi çok güçlü olsa da reytingleri beklentilerin altında kaldı. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi önemli oyunculardan kurulu başrolü bulunan dizinin yaz döneminde de devam ediyor olması izleyiciler için büyük bir şans.

Aynı zamanda dizi ile ilgili yayıncı Kanal D’nin yürüttüğü stratejinin de dikkat çekici olduğunu ve birçok diziye de örnek teşkil edebileceğini söylemek lazım. Önceden kanallar çok iddialı bir şekilde hazırladıkları ama izleyicilerden yeterli karşılığı bulamayan veya reytingleri sınırda kalan projeler konusunda genelde yayından kaldırma tavrı içine girerdi.

Ancak Kanal D bu kadar iddialı başrolü bulunan ve hikayesi de çarpıcı olması nedeniyle geniş de bir izleyici kitlesini etkileyen projeyi yayından kaldırmak yerine yaz döneminde de devam etmesine fırsat tanıdı. Aslında Nurgül Yeşilçay benzer bir durumu Kefaret isimli Fox TV dizisinde de yaşamıştı. Bu proje de iyi bir hikayeye sahipti ve izleyiciler de destek verince yaz döneminde devam edip, tam olması gereken noktada bitirilmişti.

Şimdi Kanal D’nin Veda Mektubu dizisine fırsat tanıması, yaz dönemi boyunca yayınlayacağı diziler arasında yer vermesi önemli bir stratejik karar olarak gözüküyor.

Dizinin 26 bölüme kadar uzatılması gündemde ve bu durum da izleyicileri memnun edecektir. Veda Mektubu gibi etkili bir dram projesinin yurt dışına satışı noktasında da 26 bölüme kadar çıkması önemli bir durum. Zira 26 bölümlük projeler yurt dışında daha kısa sürelere bölünerek, daha fazla bölüm olarak izleyicilere sunulabiliyor.

Veda Mektubu dizisinin 17. yeni bölümü 3 Temmuz Pazartesi akşamı ekranda olacak ve yaz boyunca da dizinin hayranları hikayeye ilgi göstermeye devam edecek gibi gözüküyor.