Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen tüyoyu verdi, Sadakatsiz’de Asya’nın yuvasını yıkan Derin büyük bedel ödüyor!

Melis Sezen tüyoyu verdi, Sadakatsiz’de Asya’nın yuvasını yıkan Derin büyük bedel ödüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen, son yılların dikkat çeken kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Dizide 3 başrolden birisi olan ve usta isimlerle yan yana oynamanın da kendisi adına bir şans olduğunu ifade eden Melis Sezen, yoğun set döneminde yıpranan saçları için fırsat buldukça kuaförün yolunu tutuyor.

Ünlü oyuncu, kuaför çıkışı kameralar tarafından görüntülendi. “Sürekli ekranda olduğumuz için ben sık sık gelmek zorunda kalıyorum. Tazeliyoruz sürekli” diye konuştu. Yüzündeki maskeyi çıkartan ve makyajsız haliyle görüntü vermekten de çekinmeyen oyuncu, oldukça da neşeliydi.

Sadakatsiz dizisinin geri dönüşlerinin çok iyi olduğunu ifade eden Melis Sezen, “Ben çok inanıyordum zaten bu işe. İçinde olduğum için de çok mutluyum. Böyle bir etkisi olacağını, bu kadarını tahmin etmemiştim” diye konuştu.

Dizide birçok kadın ve erkeğin yaşadığı bir durumun anlatıldığına vurgu yapan Melis Sezen, her insanın da ortak duyguyu paylaştığını ve sahiplendiğini de görünce bunun kendisini çok mutlu ettiğini anlattı. “Bence o yüzden etkisi bu kadar büyük oldu” diye konuşan Melis Sezen, kendisine sosyal medya üzerinden gelen negatif yorumlar konusundaki soruyu da yanıtladı.

Yuva yakın bir kadın olarak tanımlanan Derin karakteri için sosyal medyada birçok olumsuz yorum görebilirsiniz. Melis Sezen, oynadığı karakter itibari ile tepki görecek bir kişi konumunda olduğuna vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

“Sonuçta ben de Derin’e hayat vermek için, tamamen Derin’in bakış açısıyla bakmak zorundayım oyuncu olarak. Şimdi de bambaşka bir yola evrildi. Şimdi de yuvasına sahip çıkmaya çalışan bir kadının mücadelesini görüyoruz. Ama tam tersi bir durumda yaşıyor. Bu sefer aldatılıyor aslında, duygusal olarak.”

blank

Derin karakterinin eşi Volkan tarafından duygusal olarak da olsa aldatıldığına vurgu yapan Melis Sezen, aslında karakterin böylelikle Asya’ya yaptıklarının bedelini de ödemekte olduğunu belirtti.

Derin, şimdilik duygusal olarak aldatılmış bir kadın ve yuvasını korumak için de mücadele ediyor. Aynen Asya’nın zamanında yaptığı gibi. Bu durum da izleyicilerin “etme bulma dünyası”, “yuva yıkanın yuvası olmaz” gibi sözlerle sosyal medyada yorumlanıyor.