Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Orcan, Kırmızı Kamyon için saçlarına dokunamıyor!

Aslı Orcan, Kırmızı Kamyon için saçlarına dokunamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Kırmızı Kamyon isimli dizide Aslı Orcan da başrolde bulunuyor.1990’lı yılların sonlarından itibaren dizilerde görünmeye başlayan oyuncu, birçok farklı yapımda değişik rolleri canlandırdı.

Karadayı dizisindeki Serra Aşık karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, Medcezir dizisinde ise Deniz Yekeli olarak ekrandaydı. Bana Sevmeyi Anlat isimli dizideki Berna rolünden sonra ise Kara Yazı’da Elif olarak izleyici karşısına çıkan Aslı Orcan, neredeyse 3 yıldır dizilerde yer almıyordu.

Bu sezon Show TV’nin Kırmızı Kamyon isimli dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Aslı Orcan’ın imajı da dikkat çekti. Kızını gezdirirken kameralar tarafından görüntülenen oyuncunun saçlarındaki beyazlık dikkat çekiciydi.

Aslı Orcan, Kırmızı Kamyon için saçlarına dokunamıyor! 7

Muhabirin sorusu üzerine oyuncu, “Yeni bir işe başladık biz, Kırmızı Kamyon. İtfaiyecilerin hikayesi. Orada bir rol oynuyorum ben, böyle olmak gerekiyor. Bu sezon böyleyim” diyerek saçlarına dizideki rolü nedeniyle dokunamadığını belirtti.

Kırmızı Kamyon dizisinin başrolünde Aslı Orcan’ın yanı sıra; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al da bulunuyor. Kırmızı Kamyon’un senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkarken dizinin yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor.

Orcan dizide Ayşe isimli karaktere hayat verecek.