Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’den iddialı tarz! Büşra Develi’nin saçlarına Şükrü Özyıldız bayıldı!

Melis Sezen’den iddialı tarz! Büşra Develi’nin saçlarına Şükrü Özyıldız bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yılın son ayı için dergilerde yoğun bir hazırlık yapıldı. Ortaya da Melis Sezen ve Büşra Develi’nin kapak olduğu pozlar çıktı. Her iki isim de bu pozlarını instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen, başarılı performansı ile ekranın gözde genç kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Sadakatsiz dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, All Magazine dergisine özel pozlar verdi. Derginin Aralık ayı sayısının kapağını da onun bu hoş pozu süsledi. Melis Sezen, “Hoş geldin kış, bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç olsun hepimiz için. Canım ekip, çok keyif aldım teşekkür ederim” diye yazdı.

Melis Sezen'den iddialı tarz! Büşra Develi'nin saçlarına Şükrü Özyıldız bayıldı! 8

atv’de yakında izleyicilerle buluşacak olan Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolde yer alan Büşra Develi ise Elle Türkiye dergisine özel pozlar verdi.

Derginin Aralık sayısının kapağını süsleyen Develi, instagram hesabından Özgür Masur’un koleksiyonunda bir kıyafetle güzelliğini ortaya koydu.

Büşra Develi’nin farklı imajı ise hayranlarını bir hayli şaşırttı. Develi’nin partneri Şükrü Özyıldız, “İşte yapın diyorum şu saçı” yorumu ile dikkat çekti.

Melis Sezen'den iddialı tarz! Büşra Develi'nin saçlarına Şükrü Özyıldız bayıldı! 9