Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’in Sadakatsiz’deki Derin’e benzeyen bir yönü var!

Melis Sezen’in Sadakatsiz’deki Derin’e benzeyen bir yönü var!

tarafından ker_def

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat vermekte olan Melis Sezen, güçle performanslar ortaya koyuyor ve son dönemde de kariyerinin en iyi çıkışlarına imzasını atıyor… Dizinin ilk başlarında Derin karakterine yönelik tepkiler alan oyuncu, artık izleyicilerin kendisini Melis olarak sevdiğini söyledi…

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan oyuncu, Siyah İnci dizisinde rolü yüzünden bir vatandaşın yüzüne tükürdüğü oyuncu, “Başlarda Derin’e kızgınlıklarını söyleyenler olsa da dizi ilerledikçe beni Melis olarak sevmeye başladılar” diyerek, artık izleyici tepkisinin farklılaştığını ifade etti.

Kendisini bazen güzel ve seksi bulduğunu da ifade eden Melis Sezen, hiçbir zaman cilve yapmaya çalışmadığını, cilveli bir kişi olmadığını ifade etti. Ancak oyuncu, sıcakkanlı davranışlarının cilve olarak algılanabildiğini de belirtti.

Derin karakteri gibi değil Melis Sezen… Kafası öyle şeytanlığa hiç çalışmıyor. Sezen, “Biraz çalışsın isterdim. Çünkü sana gelen şeytanlığı göremiyorsun o zaman. İnsanları iyi tanıdığımı sansam da başka amaçla yapılan şeyleri bazen algılamıyorum” itirafında da bulundu.

Melis Sezen'in Sadakatsiz'deki Derin'e benzeyen bir yönü var! 33

Derin karakterinin zaafları olduğunu ve duygularına yenik düştüğünü ifade eden oyuncu, bu karakterin kötü birisi olmadığını da savundu. Sezen, “İç dünyasında kötü değil, bile isteye kötülük yapmıyor” dedi.

Oyunculuğu bir para kazanma aracı olarak görmeyen Melis Sezen, bir parçası olduğunu, kendini oyunculukla bir bütün olarak hissettiğini ifade etti.

Melis Sezen’in Derin’e benzeyen bir yönü de var… Babası Arnavut olan oyuncu, bu konuyu Arnavut damarı olarak belirterek, “O damar attığında sevimli halimden eser kalmıyor. Derin’in çıldırmaları var ya, onun gibi oluyorum” şeklinde konuştu.