Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk hayranları Ego dizisindeki Sibel’den sonra yeni projeye hayran kalacak!

Melisa Aslı Pamuk hayranları Ego dizisindeki Sibel’den sonra yeni projeye hayran kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir Melisa Aslı Pamuk’u bekleyen hayranları, yeniden televizyona dönmesinden memnun. Ancak oyuncunun yeni dizisi ne yazık ki, kısa süreli bir proje olarak kalacak.

Alperen Duymaz’ın da erkek başrol olarak yer aldığı Ego dizisi Fox TV ekranında 21 Mayıs Pazar günü final yaparak izleyicilerine veda edecek. Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ikilisinin arasının pek de iyi olmadığı setten gelen kavga haberleri ile ortaya çıkmıştı. İkilinin ekrandaki uyumu, sette yaşanmayınca gerçeklik ile bağı kopan bir izleyici kitlesi oluştu ki, Sibel ve Erhan karakterlerinin sosyal medyada büyük etkileşimler yapamamasının altında da bu yatıyor.

Melisa Aslı Pamuk hayranları Ego dizisindeki Sibel'den sonra yeni projeye hayran kalacak! 8

Melisa Aslı Pamuk hayranları, Ego dizisinde bekledikleri gibi bir çıkış göremedi. Ancak oyuncunun TRT’nin yeni dijital platformu Tabii’de yayınlanan Hay Sultan isimli dizideki rolü daha çok ilgi çekecektir. Hay Sultan dizisinde Mehmet Özgür ve Kerem Arslanoğlu ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, tarihi dizide yine yetenekleri ve güzelliği ile hayranlarının ilgisini çekmeye başladı.

Sosyal medyada Hay Sultan dizisiyle ilgili olumlu yorumlar yapılıyor ve manevi anlamda izleyicilerin bu tür projelerden çok etkilendiği de görülüyor.

Melisa Aslı Pamuk hayranları Ego dizisindeki Sibel'den sonra yeni projeye hayran kalacak! 9

10 bölüm olarak hazırlanan Hay Sultan dizisi oyuncuların performansları kadar görsel zenginliği ile de konuşulması gereken bir yapım.

Bilgisayar destekli görselliğin de etkisi var ama dizinin kostümlerinden, aksesuarlarına kadar iyi hazırlanmış bir yapım olduğu gerçeği de ortada.

Melisa Aslı Pamuk hayranları, Ego dizisindeki Sibel karakterinden çok daha etkileyici bir performansı Hay Sultan dizisinde bulabilir. İstanbul’da özel olarak hazırlanan platoda çekilen dizi için özel kostümler diktirildi.

Hay Sultan Dizisinin Konusu: Yolculukları sırasında karşılaşan Abdülkadir Geylani ve Eşref, birlikte Bağdat’a doğru yola çıkacaklardır. İnzivasından dönen Abdülkadir Geylani, şehrin, içinde bulunduğu karmaşayı görerek hak mücadelesine girer.