Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancoğlu ile birlikte oynamak Melisa Aslı Pamuk’a çok farklı bir his veriyor!

Kaan Urgancoğlu ile birlikte oynamak Melisa Aslı Pamuk’a çok farklı bir his veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, daha önce Kara Sevda dizisinde birlikte aynı seti paylaştığı Kaan Urgancıoğlu ile yaz döneminde Netflix için bir sinema filminin çekimleri için kamera karşısına geçecek.

2022-2023 sezonunda Erkeğe Güven Olmaz, kısa adıyla EGO’da başrol kadın oyuncusu olan Melisa Aslı Pamuk, yine daha önce birlikte rol aldığı Alperen Duymaz ile kamera karşısına geçmişti. Proje sadece 13 bölüm sürdü ve hayranların tüm çabalarına rağmen, Fox TV’nin diziyi devam ettirmemesi eleştiri de aldı.

Yaz döneminde çalışmaya kararlı olan Melisa Aslı Pamuk, yeni film projesinde Kaan Urgancıoğlu ile yeniden bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlü oyuncu, Kara Sevda dizisi döneminde yakından tanıma fırsatı bulduğu Urgancıoğlu ile sette çok farklı duygular yaşayabildiğini belirterek, şunları anlattı:

“Daha önce abi-kardeşi oynadık, çok keyifli bir dönemdi benim için. Kaan ile oynamak benim için çok zevkli olacak, çok heyecanlıyım. Biz çok iyiydik, onun için benim için çok kolay, çok keyifli.”

Partnerleri ile arkadaş olduklarını ve birbirini tanımanın önemli olduğunu ifade eden Melisa Aslı Pamuk, EGO dizisinde de Alperen Duymaz ile yine benzer bir süreç yaşandığını hatırlattı.

Ünlü oyuncu, “Tanıyorsun birbirini, nasıl bir performans ortaya çıkaracağın az çok belli oluyor. Anlaşabiliyorsun, onun için ben alanda olmayı çok seviyorum, benim için rahat oluyor” diyerek eski bir partneri ile yeniden buluşmanın önemli bir detay olduğunu anlattı.

Güven insanı olduğunu ve bunu hissetmesi gerektiğini belirten Melisa Aslı Pamuk, bu nedenle güvendiği eski partnerleri ile sette kendisini çok daha rahat hissettiğini ifade etmiş oldu.